therapeies-prosopou-me-xaviari-xriso-fos-prosopo-eisaimonadikigr

Οι πιο πολυτελείς θεραπείες προσώπου με χρυσό και χαβιάρι

Το ήξερες ότι υπάρχουν κάποιες πολυτελείς θεραπείες προσώπου με χρυσό και χαβιάρι; Μπορείς να μάθεις και εσύ ποια είναι τα οφέλη τους στο πρόσωπο μας.

Πολυτελείς θεραπείες προσώπου με χρυσό και χαβιάρι

therapeia-me-xaviari-xriso-epidermida-simvoules-prosopo-eisaimonadikigr

Η αισθητική φροντίδα και η περιποίηση εξελίσσεται ασταμάτητα. Προσφέρει θεραπείες με τη χρήση φυσικών πολύτιμων συστατικών και μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας που εκμεταλλεύονται τα οφέλη των στοιχείων του περιβάλλοντος και της φυσιολογίας του οργανισμού μας.

Θεραπείες με στόχο να προσφέρουν υγεία στο δέρμα, ομορφιά και καλαίσθητη εμφάνιση! Ενημερωθείτε και ζητήστε από την αισθητικό σας μια μια δόση πολυτέλειας αυτές τις γιορτές για να λάμψετε! Πολυτελείς θεραπείες προσώπου με χρυσό και χαβιάρι.



Χρυσαφένια μάσκα

prosopo-derma-therapeies-prosopou-xristo-xaviari-fototherapeia-epidermida-eisaimonadikigr

Υπάρχουν αναφορές πως ο χρυσός χρησιμοποιήθηκε από την Κλεοπάτρα, η οποία συνήθιζε να κοιμάται με χρυσή μάσκα στο πρόσωπό της, ώστε να δέχεται το δέρμα της τις ευεργετικές ιδιότητες του χρυσού κατά τη διάρκεια της νύχτας!

Στις μέρες μας, μάσκες με χρυσό μπορούν όχι μόνο να εξαφανίσουν τα χρόνια από πάνω μας, αλλά να συσφίξουν και να φωτίσουν το δέρμα.

Τα οφέλη της θεραπείας με χρυσό είναι ότι ανανεώνει τα κύτταρα του δέρματος, βοηθά την κυκλοφορία του αίματος και διώχνει μακριά τις τοξίνες.

Έτσι, η επιδερμίδα αναζωογονείται, η ελαστικότητα του δέρματος ενισχύεται, και οι θεραπείες μας δίνουν σύσφιξη και λάμψη!

Για περισσότερες συμβουλές ομορφιάς δες εδώ

Θεραπεία με Χαβιάρι

Το χαβιάρι είναι όντως ένα ακριβό έδεσμα για ειδικές περιστάσεις. Αποτελεί όμως και ένα από τα βασικά συστατικά της ομορφιάς. Το χαβιάρι έχει την ιδιότητα να δρα αντιγηραντικά στο δέρμα, σβήνοντας τα σημάδια του χρόνου.

Οι θεραπείες που το περιλαμβάνουν έχουν ως κύριο στόχο να απαλύνουν τις ρυτίδες,να προσφέρουν ενυδάτωση στις κουρασμένες επιδερμίδες και να μειώσουν τις δυσχρωμίες!

Το χαβιάρι αποτελείται από ωφέλιμες πρωτεΐνες, οι οποίες ενισχύουν την κυτταρική ανανέωση και διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου. Επίσης, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία, που ενισχύουν τη δομή των κυττάρων μας, ενώ προστατεύουν παράλληλα.

Χάρη σε αυτές τις ενεργές ουσίες η θεραπεία αυτή απευθύνεται σε ώριμες ή πρόωρα γερασμένες επιδερμίδες και τις βοηθά να αποκτούν νεανική και φωτεινή όψη.

Tι πιο πολύτιμο από το Φως

Η θεραπευτική δύναμη του φωτός είναι γνωστή από την αρχαιότητα.
Η ευεργετική επίδρασή του σε σώμα και πνεύμα έχουν αναγνωριστεί από την ιατρική, και τώρα αποτελεί πρωτοπορία και στην αισθητική. Η φωτοδυναμική θεραπεία είναι μια μέθοδος αισθητικής δερματολογικής θεραπείας με καθαρό φως, χωρίς UVA, για την φυσική αναζωογόνηση του δέρματος.

Με απλά λόγια ενεργοποιεί τον φυσικό μηχανισμό παραγωγής κολλαγόνου που υπάρχει στο δέρμα που έχει αδρανήσει, σβήνοντας τα σημάδια του χρόνου .

Σε 30 λεπτά μόνο πετυχαίνουμε τη σύσφιξη του δέρματος, εξομάλυνση των δυσχρωμιών,λείανση σε βάθος και σε μάκρος των ρυτίδων.

Ποια θα έκανες από αυτές τις πολυτελείς θεραπείες προσώπου με χρυσό και χαβιάρι;

Post Author: Eisaimonadikigr