xalarosi-meta-ti-douleia-ksekourasi-soma-ugeia-simvoules-eisaimonadikigr

Χαλάρωσε μετά τη δουλειά με αυτούς τους απλούς τρόπους

Χαλάρωσε μετά τη δουλειά με κάποιους πολύ εύκολους τρόπους που μπορούμε όλοι να κάνουμε. Ήρεμος ύπνος και χαλάρωση γιατί το αξίζεις.

 

Χαλάρωσε μετά τη δουλειά

xalarose-meta-tin-douleia-xalarosi-relax-ugeia-simvoules-eisaimonadikigr

Μετά τη δουλειά όλοι και όλες χρειαζόμαστε μία έξτρα χαλάρωση για να μας φύγει η ένταση της ημέρας. Δεν χρειάζεσαι πολλά πράγματα για να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς άνετα και ήσυχα. Όλο το άγχος και η κούραση της ημέρας θα εξαφανιστούν και το σώμα και το νου σου θα χαλαρώσουν.

Παρακάτω θα δεις κάποιους τρόπους για να το πετύχεις αυτό.

 

 

 

 

Κάνε ένα ζεστό μπάνιο

xalarotiko-zesto-mpanio-keria-aromata-alata-simvoules-ugeia-eisaimonadikigr

Ένα χαλαρωτικό και ζεστό μπάνιο μετά τη δουλειά είναι ότι πρέπει για να χαλαρώσεις όλα τα νεύρα του σώματος σου. Σε συνδυασμό με μία χαλαρωτική μουσική, το αγαπημένο σου αφρόλουτρο αλλά και άλατα μπάνιου, θα γίνει η καθημερινή σου αγαπημένη ρουτίνα.

 

 

Βάλε χαλαρωτική μουσική

xalarotiki-mousiki-meta-ti-douleia-simvoules-upnos-eisaimonadikigr

Το αγαπημένο μου κομμάτι μέσα στη μέρα, είναι όταν ακούω μία μουσική που με ηρεμεί. Προσωπικά, διαλέγω να ακούσω μουσική για meditation ή με ήχους της φύσης. Αν σε χαλαρώνει κάποιο άλλο είδος, τότε διάλεξε το και χαλάρωσε. Μπορείς επίσης να ακούς χαλαρωτική μουσική όταν διαβάζεις, όταν κάνεις μπάνιο, όταν γράφεις, όταν κάνεις γυμναστική αλλά και όταν κάνεις δουλειές.

 

 

 

 

Μασάζ στα σημεία που έχεις ένταση

massage-sto-spiti-masaz-soma-ugeia-simvoules-eisaimonadikigr

Είτε είσαι μέσα στο μπάνιο, είτε έχεις τελειώσει , βάλε στο πρόγραμμα σου να κάνεις ένα μασάζ σε ότι σημεία σε πονάνε. Ακόμα και λίγα λεπτά διατάσεις ή τεντώματα θα σε βοηθήσουν και θα σε χαλαρώσουν. Τρίψε με λίγο λάδι σώματος ή μία κρέμα τα πονεμένα σου σημεία και θα καταλάβεις αμέσως τι σημαίνει αληθινή χαλάρωση.

 

 

 

Για περισσότερες συμβουλές δες εδώ



 

 

 

Λίγο γιόγκα

yoga-sto-spiti-giogka-xalarosi-meta-douleia-soma-gumnastiki-eisaimonadikigr

Εμένα προσωπικά η γιόγκα με ηρεμεί απίστευτα. Εκτός από το σώμα, χαλαρώνει και ο νους από αρνητικές σκέψεις, ενώ γυμνάζεις παράλληλα και τους μυς σου και αποκτάς ευλυγισία. Μόνο θετικά αποτελέσματα μπορείς να δεις πάνω σου αν βάλεις τη γιόγκα στη ζωή σου. Χαλάρωσε μετά τη δουλειά με έναν όμορφο τρόπο εκγύμνασης.

 

 

 

Ένα ελαφρύ βραδινό και ένα ζεστό ρόφημα

elafru-deipno-idees-rofima-salata-ksekourasi-xalarosi-meta-douleia-eisaimonadikigr

Διάλεξε ένα ελαφρύ βραδινό και μην βαρύνεις το στομάχι σου με περιττή ζάχαρη ή άμυλο. Ως γνωστόν ο συνδυασμός αυτών των δύο, μπορεί να σου προκαλέσει αϋπνία, φούσκωμα αλλά και καούρες και να κάνεις έναν ανήσυχο ύπνο. Μία απλή σαλάτα, σούπα ή κάτι ελαφρύ που θα επιλέξεις εσύ, θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς ήσυχα ενώ παράλληλα δεν θα γίνει λίπος. Επίσης, ένα ζεστό ρόφημα θα σου δώσει μία χουχουλιάρικη ατμόσφαιρα και ένα όμορφο συναίσθημα. Χαλάρωσε μετά τη δουλειά με ένα ελαφρύ δείπνο και το αγαπημένο σου ζεστό ρόφημα.

 

 

 

Το αγαπημένο σου βιβλίο

vivlia-meta-ti-douleia-xalarosi-ksekourasi-ugeia-eisaimonadikigr

Αν σου αρέσει το διάβασμα, πάρε το αγαπημένο σου βιβλίο στο κρεβάτι. Βάλε χαμηλή φωτεινότητα στον χώρο και απόλαυσε το βιβλίο σου μέχρι να νυστάξεις αφού έχεις κάνει τα πιο πάνω βήματα. Είναι προτιμότερο να διαβάζεις ένα όμορφο βιβλίο και να ταξιδεύεις από το να χαλάς την ώρα σου στο κινητό και να σου χαλάει τα μάτια η φωτεινότητα. Φρόντισε να μην χρησιμοποιείς το κινητό για τουλάχιστον μισή ώρα πριν κοιμηθείς και θα δεις απίστευτα αποτελέσματα.

 

 

 

 

Καθαρά σεντόνια και πιτζάμες

kathara-sentonia-pitzames-kathariotita-ugeia-xalarosi-ksekourasi-eisaimonadikigr

Ένα ακόμα πράγμα που με κάνει απίστευτα χαρούμενη και με χαλαρώνει, είναι να ξαπλώνω σε καθαρά μοσχομυριστά σεντόνια και πιτζάμες. Νιώθεις ανάλαφρο το σώμα σου και η γαλήνη που σε περιβάλει είναι όπως η αγκαλιά της μαμάς σου κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς. Χαλάρωσε μετά τη δουλειά για να έχεις έναν γαλήνιο ύπνο.

 

 

 

 

Κεριά με χαλαρωτικά αρώματα

keria-xalarotika-gia-ksekourasi-xalarosi-soma-aromata-murodies-eisaimonadikigr

Και ένα τελευταίο και πολύ εύκολο βήμα, είναι να ανάψεις 2-3 κεριά με χαλαρωτικές μυρωδιές πριν πέσεις για ύπνο. Φυσικά φρόντισε να τα σβήσεις πριν πέσεις για ύπνο. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις ένα μυρωδάτο αλλά και πολύ γαλήνιο χώρο ξεκούρασης.

 

 

 

Με αυτούς τους τρόπους, χαλάρωσε μετά τη δουλειά για να έχεις έναν υπέροχο ύπνο.

 



Post Author: Eisaimonadikigr