apoxrosi-kragion-idaniko-epidermida-makigiaz-prosopo-eisaimonadikigr

Ξέρεις ποιο είναι το κατάλληλο χρώμα κραγιόν για την επιδερμίδα σου;

Θέλεις να μάθεις ποιο είναι το κατάλληλο χρώμα κραγιόν για την επιδερμίδα σου και ποια απόχρωση σου ταιριάζει; Διάλεξε το αγαπημένο σου κραγιόν.

 

Δεν θα ήταν ωραίο να ήξερες ποιο χρώμα κραγιόν σου ταιριάζει ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδας σου; Με αυτόν τον τρόπο θα ήσουν πάντα λαμπερή και όμορφη και το μακιγιάζ σου θα ταίριαζε με όλες τις εξόδους σου. Για να δούμε το κατάλληλο χρώμα κραγιόν για σένα.

 

 

 

 

 



 

 

Γράφει η Κυριακή Δριτσάκου

 

 

Το κατάλληλο χρώμα κραγιόν για σένα

katallilo-xroma-kragion-gia-prosopo-apoxrosi-epidermida-makigiaz-eisaimonadikigr

 

  • Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι δεν τους ταιριάζει το κόκκινο κραγιόν και το αποφεύγουν. Λάθος, φίλες μου, υπάρχει μία σωστή απόχρωση για όλες μας, ανάλογα με την ώρα της ημέρας, την επιδερμίδα μας και την ηλικία μας. ‘Ήρθε η ώρα λοιπόν να βρούμε ποιο χρώμα σου ταιριάζει.

 

 

  • Στις σταρένιες επιδερμίδες ταιριάζουν πολύ τα λαμπερά χρώματα όπως το πορτοκαλί, επειδή την κάνουν να φαίνεται πιο ζεστή. Ειδικά το καλοκαίρι και την άνοιξη που τα πιο ανοιχτά χρώματα κάνουν πάταγο. Παίξε και με τα neon χρώματα που είναι πολύ της μόδας την άνοιξη και το καλοκαίρι. Το υπόλοιπο μακιγιάζ θα πρέπει να είναι σε ουδέτερους τόνους.  

 

 

Για περισσότερες συμβουλές για το πρόσωπο σου δες εδώ

 

 

  • Σε ξανθές με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα πάει πολύ ένα κερασί κραγιόν ή ένα κραγιόν σε κόκκινο Βουργουνδίας. Γενικώς οι ξανθές καλό είναι να προτιμούν τις πιο ζεστές αποχρώσεις, ενώ στις πολύ μελαχρινές επιδερμίδες ταιριάζει ένα κραγιόν σε κόκκινο της ντομάτας. Διάλεξε την αγαπημένη σου απόχρωση κραγιόν για να ξεχωρίζεις.

 

 

 

 

 

  • Οι κοκκινομάλλες θα δείξουν πιο λαμπερές με ένα κόκκινο κραγιόν στο χρώμα του κρασιού ή του δαμάσκηνου.
    Τα νέα κορίτσια μπορούν να επιλέξουν σατινέ υφές, σε ένα πιο φωτεινό κόκκινο ή ένα πιο σκούρο μπορντό με βάση την ώρα της ημέρας. Σε μεγαλύτερες ηλικίες ταιριάζει το κόκκινο της φωτιάς ή ένα πιο σκούρο κραγιόν. Ειδικά αυτές οι χειμωνιάτικες αποχρώσεις θα σου δώσουν έναν άλλον αέρα και θα αναδείξουν το μακιγιάζ σου.

 

 

  • Ένα ωραίο μακιγιάζ για όλες τις ηλικίες, που ταιριάζει άψογα με κόκκινο κραγιόν, είναι μια κρέμα με χρώμα, τονισμένα φρύδια, λίγο eyeliner και μάσκαρα. Δεν χρειάζεσαι πολλά προϊόντα για να νιώθεις λαμπερή και περιποιημένη. Το κατάλληλο χρώμα κραγιόν θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου ότι τύπο επιδερμίδας και να έχεις.

 

 

 

Extra tips:

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθείστε τις συμβουλές μας και θα λάμψετε.

 




Post Author: Eisaimonadikigr