nikise-ti-kitaritida-soma-ugeia-simvoules-eisaimonadikigr

Νίκησε τη κυτταρίτιδα και φτιάξε το σώμα των ονείρων σου

Νίκησε τη κυτταρίτιδα εύκολα και γρήγορα. Το καλοκαίρι σε περιμένει για να βγεις στις παραλίες με το σώμα που επιθυμείς και αγαπάς.

 

Νίκησε τη κυτταρίτιδα εύκολα

kitarritida-liseis-soma-liseis-ugeia-eisaimonadikigr

Η κυτταρίτιδα είναι μια κατάρα για τις γυναίκες, ακόμα και για τις πιο αδύνατες. Οι αιτίες της είναι πολλές : ορμονικές διαταραχές, κακό κυκλοφορικό, περιττά κιλά … με αποτέλεσμα τα λιπώδη κύτταρα να πρήζονται από λίπος και να κάνουν το δέρμα ανάγλυφο, με υφή φλοιού πορτοκαλιού. Όταν μάλιστα παχαίνουμε, τα κύτταρα αυτά φράζουν τα αγγεία και τους λεμφαδένες προκαλώντας προβλήματα στο κυκλοφορικό και κατακράτηση υγρών. Μην ανησυχείς όμως, γιατί με αυτά τα απλά tips, νίκησε τη κυτταρίτιδα πανεύκολα.

 

Γράφει η Κυριακή Δριτσάκου.

 

 

 

 

 

 

Τρόποι αντιμετώπισης

kutaritida-soma-ugeia-simvoules-liseis-derma-eisaimonadikigr

 

  • Μην αποθαρρύνεστε όμως. Υπάρχουν τρόποι να εξαφανίσετε την … εχθρά σας. Σε πρώτη φάση, καλό είναι να μην φοράτε πολύ στενά ρούχα, ιδιαίτερα στους γοφούς και στα πόδια, ούτε πολύ ψηλά τακούνια. Νίκησε τη κυτταρίτιδα με αυτό το απλό tip.

 

  • Καλό είναι επίσης να μην έχετε απότομες εναλλαγές στο βάρος σας και να μην καταναλώνετε τροφές με πολύ αλάτι και πολλά μπαχαρικά. Να πίνετε πολύ νερό, για να αποφεύγετε την κατακράτηση, και να κάνετε γυμναστική, επιμένοντας στις προβληματικές περιοχές. Αυτό θα βοηθήσει πολύ στην βελτίωση του κυκλοφορικού σας.

 

  • Θα βοηθήσει πολύ αν πίνετε κάθε πρωί, τουλάχιστον 30 λεπτά πριν πάρετε πρωινό, τον χυμό ενός λεμονιού, σκέτο ή διαλυμένο μέσα σε λίγο χλιαρό νερό. Είναι διουρητικό κι έτσι αποφεύγετε το πρήξιμο. Μόλις πιείτε το χυμό, φάτε μία κουταλιά μέλι. Βοηθά στη λειτουργία του εντέρου. Αν το έντερο λειτουργεί σωστά, δεν έχουμε πρηξίματα και κατακράτηση υγρών.
  • Δες εδώ πως μπορείς να φτιάξεις το πιο εύκολο διουρητικό ρόφημα.

 

 

 

Για περισσότερες συμβουλές δες εδώ

 



 

  • Η περιποίηση θα πρέπει να συνεχιστεί και στο μπάνιο σας. Πριν κάνετε ντους, κάντε μια ξηρή απολέπιση με ένα σκληρό γάντι στους γοφούς και τα πόδια, από κάτω προς τα πάνω. Το τρίψιμο ενεργοποιεί το κυκλοφορικό, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και βοηθάει στην απορρόφηση των ευεργετικών προϊόντων που θα χρησιμοποιήσετε.

 

  • Μετά την απολέπιση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις κρέμες κατά της κυτταρίτιδας, που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Μπορείτε όμως να φτιάξετε ένα σπιτικό καλλυντικό. Αναμείξτε δύο κουταλιές της σούπας άργιλο με δύο κουταλιές νερό. Αφήστε τον πολτό να στεγνώσει και προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού φουντουκέλαιο, δύο σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού και δεντρολίβανου. Δουλέψτε το μείγμα μέχρι να γίνει ομοιογενές. Εφαρμόστε το μείγμα και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Ξεπλυθείτε με κρύο νερό. Επαναλάβετε τη διαδικασία δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Να θυμάστε όμως ότι η χρήση αιθέριων ελαίων απαγορεύεται στις γυναίκες που διανύουν περίοδο εγκυμοσύνης ή θηλασμού.

 

 

 

Αν εφαρμόσετε τις συμβουλές μας, σε τρεις μήνες θα δείτε μεγάλη διαφορά στο δέρμα σας και στην υγεία σας γενικότερα. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι το σώμα για την παραλία φτιάχνεται από το χειμώνα! Νίκησε τη κυτταρίτιδα χωρίς κόπο!



Post Author: Eisaimonadikigr