Κάλυψε τους μαύρους κύκλους με κραγιόν για ομοιόμορφο αποτέλεσμα

Εσύ το ήξερες ότι μπορείς να καλύψεις τους μαύρους κύκλους σου με ένα απλό κόκκινο κραγιόν; Κάλυψε τους μαύρους κύκλους σου χωρίς καθόλου κόπο.

 

Ένα κόκκινο κραγιόν που όλες μας έχουμε στο νεσεσέρ μας και δεν λείπει ποτέ από τη τσάντα μας σε περίπτωση ανάγκης. Εδώ όμως έρχεται η μεγάλη απορία. Πώς μπορώ να καλύψω τους μαύρους κύκλους μου με κραγιόν; Μην ανησυχείς. Σου έχω τον τρόπο.

 

 

 

 

Κάλυψε τους μαύρους κύκλους με κραγιόν

mauroi-kikloi-matia-kragion-kokkino-therapeia-prosopo-eisaimonadikigr

Οι μαύροι κύκλοι είναι ένα ακόμα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που κυριαρχεί πάνω στο πρόσωπο μας και αντιμετωπίζεται αλλά δεν φεύγει εύκολα χωρίς ξεκούραση και λόγω καθημερινότητας αυτό το καθιστά πιο δύσκολο μιας και οι ώρες ξεκούρασης είναι περιορισμένες μέσα στη μέρα.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καλύψεις τους ενοχλητικούς μαύρους κύκλους σου και ένας από αυτούς είναι το κόκκινο κραγιόν. Πώς θα το κάνεις; Συνέχισε να διαβάζεις και μάθε τον τρόπο.

 

 Εφαρμογή

kokkino-kragion-kalipsi-mauroi-kikloi-eisaimonadikigr

 

Για αρχή διάλεξε το αγαπημένο σου έντονο κόκκινο κραγιόν. Το επόμενο βήμα είναι το πως να το εφαρμόσεις. Σε καθαρή επιδερμίδα, βάλε ταμποναριστά με το δάχτυλο σου ή ένα μαλακό πινέλο, λίγο κόκκινο κραγιόν κάτω από τα μάτια σου στο σημείο που έχεις το πρόβλημα.

 

 

Για περισσότερες συμβουλές για το πρόσωπο σου πάτα εδώ

 

 

Άπλωσε καλά το κραγιόν για να μην φαίνεται πολύ στο πρόσωπο σου. Αφού το απλώσεις απαλά στη περιοχή των ματιών σου, διάλεξε το αγαπημένο σου make-up ή foundation. Επίσης, διάλεξε και ένα ανοιχτό κονσίλερ για να φωτίσει τα μάτια σου περισσότερο.

Στη συνέχεια άπλωσε το κονσίλερ εκεί που έχεις βάλει το κόκκινο κραγιόν και άπλωσε το απαλά με το δάχτυλο σου ή ένα σφουγγαράκι για μακιγιάζ. Αφού το απλώσεις καλά, άπλωσε και από πάνω το αγαπημένο σου foundation και τέλος σέταρε το με λίγη πούδρα για ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Είσαι έτοιμη! Οι μαύροι κύκλοι σου έχουν καλυφθεί και δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι τώρα πια γι’αυτούς. Με αυτόν τον τρόπο, θα δείχνεις φρέσκια και ανανεωμένη και κανείς δεν θα προσέξει τη κούραση στα μάτια σου.

 

Καλή σου επιτυχία!

Post Author: Eisaimonadikigr