gumnastirio-spastikes-katastaseis-ekneurismos-gimnastikip-soma-ugeia-eisaimonadikigr

9 εκνευριστικές καταστάσεις που συμβαίνουν σε κάθε γυμναστήριο

Όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε επισκεφθεί ένα γυμναστήριο. Ωστόσο γνωρίζεις ποιες είναι οι καταστάσεις που συμβαίνουν σε κάθε γυμναστήριο;

 

Εκνευριστικές καταστάσεις που συμβαίνουν σε κάθε γυμναστήριο

ekneuristikes-katastaseis-sto-gimnastirio-gimnastiki-soma-programma-askiseis-rouxa-athlitika-eisaimonadikigr

Τι σου τη σπάει μέσα στο γυμναστήριο; Διάβασε τις παρακάτω καταστάσεις που συμβαίνουν σε κάθε γυμναστήριο και διάλεξε αυτή που σου τη σπάει περισσότερο.

 

  

 

1)Βάλε και καμιά πετσέτα

Ο απαράβατος κανόνας ενός γυμναστηρίου,  είναι ότι πρέπει όλοι ανεξαιρέτως να φέρνουν πετσέτα μαζί τους, που θα την απλώνουν στα μηχανήματα για να μην τα γεμίζουν ιδρώτα αλλά και για να σκουπίζουν τον ιδρώτα από παντού πάνω τους.

Η προσωπική υγιεινή, είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα όσον αφορά το γυμναστήριο μιας και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, μυρωδιές και σωματικά υγρά που καλύτερα θα ήταν να μην είναι κανένας αναγκασμένος να τα υπομένει. Γι’αυτό φρόντισε η πετσέτα να γίνει ο καλύτερος σου φίλος, να μην τη ξεχνάς και αν κάποια στιγμή τη ξεχάσεις, να προμηθευτείς από το ίδιο το γυμναστήριο μιας και τα πιο πολλά παρέχουν καθαρές πετσέτες.

 

 

 

 

2)Τα μηχανήματα είναι για να κάνεις, όχι για να κάθεσαι με τις ώρες

Όταν βρίσκεσαι σε μία κλειστή κοινωνία, όπως είναι το γυμναστήριο, πρέπει να σέβεσαι τους γύρω σου και να μην κάθεσαι παίζοντας με το κινητό σου σε κάθε μηχάνημα που κάθεσαι να κάνεις. Τελείωσε τη προπόνηση σου και φύγε. Το να είσαι εκεί και απλά να καταλαμβάνεις το μηχάνημα, ενώ θέλω να κάνω, μόνο εκνευρισμό μπορεί να μου αποφέρει.

 

 

 

 

3)Δεν είσαι ο Hulk ξεπέρασε το

Στο γυμναστήριο υπάρχει και αυτός ο τύπος ανθρώπου που νομίζει ότι δεν τον ακούει κανείς όταν βρυχάται σαν τον Hulk ή ότι θέλει να τραβήξει τη προσοχή σε ότι κινείται επιδεικνύοντας τις ”ικανότητες” του στα βάρη.

Όχι! Μην το κάνεις αυτό. Δεν μας ενδιαφέρει το πόσο πολύ φανατίζεσαι με τα βάρη και δεν είναι αναγκαίο να ακούμε τις κραυγές σου σε κάθε μηχάνημα.

 

 

 

 

4)Βάλε τα βάρη εκεί που τα βρήκες

Το ήξερες ότι μέσα στο γυμναστήριο υπάρχει ένας ειδικός χώρος που έχει βάρη και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις; Ωραία, ήξερες όμως ότι αφού τελειώσεις πρέπει να τα βάζεις πάλι πίσω; Αν, όχι τώρα το έμαθες. Υπάρχει και άλλος κόσμος που θέλει να κάνει και δεν είναι αναγκασμένος να τα ψάχνει σε κάθε γωνιά του γυμναστηρίου.

 

 

 

 

5)Ήρθα να γυμναστώ, όχι να μου πιάσεις τη κουβέντα

Φυσικά δεν αναφέρομαι στους ανθρώπους που έχεις αναπτύξει μία κάποια οικειότητα και σου αρέσει η παρέα τους, αλλά σε αυτούς που σε κοιτάνε με περίεργο ύφος και μετά έρχονται να στη πέσουν, είτε είναι γυναίκες, είτε άντρες και δεν το κάνουν και με τον πιο κόσμιο τρόπο.

Δεν αντιλέγω, πολλές φορές είναι ωραίο να υπάρχει ένα φλερτ, αλλά υπάρχουν κι αυτοί οι τύποι που δεν είναι καθόλου διακριτικοί και μόνο σπαστικοί μπορεί να γίνουν.

 

 

 

 

Για περισσότερες συμβουλές δες εδώ

 

 

 

6)Μην μου κάνεις υποδείξεις χωρίς να ξέρεις

Και εκεί που κάνεις μια χαρά το πρόγραμμα σου ήρεμα και ωραία, ξαφνικά βλέπεις μπροστά σου ένα τελείως άγνωστο πρόσωπο να σου λέει ”δεν το κάνεις σωστά, έτσι γίνεται”. Ωραία, το δέχεσαι και συνεχίζεις αλλά στο επόμενο μηχάνημα το ξανακάνει, μέχρι που παρακολουθεί κάθε σου κίνηση και επίσης αυτός τα κάνει όλα λάθος.

Τι θα γίνει τώρα; Έχω γυμναστές αν θέλω να ρωτήσω, ευχαριστώ πολύ, μην γίνεσαι πρήξας.

 

 

 

 

7)Δεν χρειάζεται να με κοιτάς συνεχόμενα ενώ ιδρώνω

Αυτό συμβαίνει ειδικά στη περίπτωση που είσαι γυναίκα και φοράς κάποιο πιο άνετο κολλάν για το γυμναστήριο. Υπάρχουν αυτά τα μάτια κάποιων ανθρώπων που δεν θα ξεκολλήσουν από πάνω σου ενώ κάνεις βάρη ή squats. Αν ανήκεις και εσύ σε αυτούς, σταμάτα το, δεν είναι καλό και δεν αρέσει σε κανέναν το πόσο γλοιώδης μπορείς να γίνεις.

 

 

 

8)Ρώτα κάποιον γυμναστή αν δεν ξέρεις

Ναι σε σένα μιλάω που φοβάσαι να ρωτήσεις πως να κάνεις μία άσκηση ή που νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα. Αν δεν γνωρίζεις πως να τη κάνεις, απλά ρώτησε κάποιον γυμναστή. Αυτή είναι η δουλειά του και θα χαρεί να σε εξυπηρετήσει.

Το να κάνεις μία άσκηση λάθος μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα στο σώμα σου που δεν θα ήθελες να αποκτήσεις.

 

 

 

9)Μην ξεχνάς τα πράγματα σου όπου να’ναι

Οι πάγκοι και τα μηχανήματα δεν είναι για να αφήνεις τα πράγματα σου εκεί. Μπορείς άνετα να τα αφήσεις κάτω και να μην τα ξεχνάς πάνω σε κάθε μηχάνημα. Κανείς δεν είναι η μαμά σου και κανείς δεν θα σε κυνηγήσει για να στα δίνει πίσω κάθε φορά που αλλάζεις τοποθεσία μέσα στο γυμναστήριο. Μία από τις πολλές καταστάσεις που συμβαίνουν σε κάθε γυμναστήριο.

 

Για περισσότερες συμβουλές δες εδώ

Post Author: Eisaimonadikigr