spitiko-eyeliner-liga-ilika-prosopo-ftiakse-to-moni-sou-eisaimonadikigr

Σπιτικό eyeliner: Μάθε πως μπορείς να το φτιάξεις μόνη σου

Θες να μάθεις πως μπορείς να φτιάξεις και εσύ το δικό σου σπιτικό eyeliner με ελάχιστα υλικά και χωρίς να σπαταλήσεις πολλά χρήματα;

 

Πως να φτιάξεις σπιτικό eyeliner

eyeliner-spitiko-liga-ilika-prosopo-omorfia-eisaimonadikigr

Μάθε και εσύ πως μπορείς να έχεις το ολόδικο σου σπιτικό eyeliner χωρίς χημικά και πρόσθετα που μπορούν να σου κάνουν κακό. Με λίγα απλά βήματα και πολύ μεράκι, όλα σου τα καλλυντικά θα είναι φτιαγμένα από τα χεράκια σου.

 

Πάμε να δούμε μαζί πως μπορείς να το κάνεις και εσύ.

 

 

 

 

Υλικά που θα χρειαστείς:



  • Ένα μικρό γυάλινο βαζάκι της επιλογής σου
  • Μισό κουταλάκι του γλυκού καστορέλαιο
  • Ένα κουταλάκι του γλυκού βαζελίνη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού πούδρα ταλκ
  • Μία σκιά που θα επιλέξεις σε ότι χρώμα θέλεις
  • Ένα παλιό κοντέινερ μίας σκιάς που έχει τελειώσει ή ένα άδειο μικρό βαζάκι

 

 

 

 

 

Σπιτικό eyeliner

spitiko-eyeliner-prosopo-liga-ilika-prosopo-omorfia-ftiaksetomonisou-eisaimonadikigr

Πόσες φορές θα θέλαμε κάποιο αγαπημένο μας χρώμα εκτός από τα συνηθισμένα, να το βρίσκαμε και σε eyeliner αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν; Ένας εύκολος τρόπος για να φτιάξουμε το δικό μας eyeliner σε όποια απόχρωση θέλουμε εμείς είναι ο εξής:

Παίρνουμε ένα μικρό γυάλινο βαζάκι (γυάλινο γιατί θα μπει στο φουρνάκι μικροκυμάτων) και μέσα τοποθετούμε το καστορέλαιο και τη βαζελίνη. Τα βάζουμε στο φουρνάκι μικροκυμάτων για μερικά δευτερόλεπτα, όσο χρειαστεί για να ζεσταθούν και να λιώσουν όλα μαζί.

 

 

 

Για περισσότερες έξυπνες ιδέες δες εδώ

 

 

Αν δεν έχετε φουρνάκι, μπορείτε να τα λιώσετε σε μπεν μαρι. Μόλις λιώσουν, και εφόσον ανακατέψετε πάρα πολύ καλά, τοποθετήστε το ταλκ και την σκιά που επιλέξατε. Το πόση σκιά θα βάλετε εξαρτάται από την απόδοση της σκιάς σας. Αν είναι καλή και έντονη μπορείτε να βάλετε και το 1/3, αν δεν έχει καλή απόδοση τότε βάλτε παραπάνω.

Δείτε με το μάτι σας πόσο πηκτή θέλετε να γίνει. Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μικρό κοντέινερ από παλιά σκιά ή σε ένα απλό μικρό βαζάκι με καπάκι. Διατηρείστε το eyeliner σε θερμοκρασία δωματίου. Έτοιμο το eyeliner να το χρησιμοποιήσετε στις εμφανίσεις σας.

 

 

 

Extra tips:

 

 

Σου άρεσε η ιδέα;



 

Post Author: Eisaimonadikigr