spitiko-pagoto-me-gefsi-bueno-sokolata-ice-cream-pagota-gluka-eisaimonadikigr

Πανεύκολο σπιτικό παγωτό με γεύση bueno με ελάχιστα υλικά

Αυτό το υπέροχο παγωτό με γεύση bueno, ήρθε για να δροσίσει το καλοκαίρι σου. Με ελάχιστα υλικά και χωρίς κόπο θα το λατρέψουν όλοι.

 

Αφράτο παγωτό με γεύση bueno

bueno-pagoto-geusi-pagota-geuseis-gluka-eisaimonadikigr

 

Μπορώ να πω ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν αγαπώ ιδιαίτερα το καλοκαίρι και τη ζέστη. Θα προτιμούσα να είμαι μέσα στο χιόνι και το κρύο και να έχει χειμώνα όλο τον χρόνο. Παρόλο όμως που είμαι ένας ”χειμωνάκιας”, μπορώ να παραδεχτώ ότι και το καλοκαίρι έχει και τα καλά του. Ένα από αυτά είναι το υπεραγαπημένο μου παγωτό που μπορώ να το τρώω όπου σταθώ και όπου βρεθώ.

Συνέχεια ψάχνω καινούριες συνταγές για σπιτικό παγωτό και καθώς έψαχνα για κάτι διαφορετικό, έπεσα πάνω σε αυτό το παγωτό με γεύση bueno. Όπως κατάλαβες, το έφτιαξα αμέσως και δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο λαχταριστό είναι. Ώρα να το φτιάξεις και εσύ για να πειστείς για τη νοστιμιά του.

 

 

 

Τι θα χρειαστείς για ένα κανονικό μπολ:



  • 2 ζαχαρούχα γάλατα (390 γραμμάρια πάνω κάτω το καθένα)
  • 1 κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής (200 γραμμάρια)
  • 2 βανίλιες
  • Μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη
  • 4-5 συσκευασίες διπλές bueno σοκολάτες

 

 

 

 

Εκτέλεση και διαδικασία για το υπέροχο παγωτό με γεύση bueno

pagoto-bueno-pagota-sokolata-gluka-zaxaroplastiki-eisaimonadikigr

 

Αυτό το παγωμένο γλύκισμα θα γίνει από τα πιο αγαπημένα σου παγωτά και δεν θα χορταίνεις να το φτιάχνεις και να το γεύεσαι. Γίνεται πολύ απλά και γρήγορα χωρίς καθόλου κόπο και θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Δεν θα προλαβαίνεις να το φτιάχνεις συνέχεια.

Για αρχή θα πάρουμε τη κρέμα γάλακτος και θα τη χτυπήσουμε μέχρι να γίνει μία απαλή κρέμα (όχι σαντιγί, απλά μία κρέμα). Καλό θα ήταν να είναι παγωμένη για να σφίξει πιο γρήγορα. Έπειτα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα τις βανίλιες και τη ζάχαρη άχνη και ξανά χτυπάμε για 30 δευτερόλεπτα. Τέλος, ρίχνουμε τα ζαχαρούχα και ανακατεύουμε ελαφριά με μία σπάτουλα μέχρι να γίνουν ένα όλα τα υλικά.

 

 

Σε ένα μπλέντερ, σπάμε τις μισές σοκολάτες bueno και τις πολτοποιούμε μέχρι να γίνουν σαν τραγανή κρέμα. Προσθέτουμε το μείγμα μέσα στο παγωτό μας και σπάμε σε κομμάτια τις υπόλοιπες σοκολάτες bueno. Τις προσθέτουμε και αυτές μέσα στο μείγμα του παγωτού και ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά.

Τέλος, βάζουμε το παγωτό μας σε ένα βαθύ μπολ και το αφήνουμε στη κατάψυξη να παγώσει καλά για 3-4 ώρες. Μόλις παγώσει καλά, το παγωτό με γεύση bueno, είναι έτοιμο να το απολαύσεις και να το σερβίρεις σε όλους.

 

 

 

 

Extra tips:

 

 

 

Μοιράσου αυτό το απίστευτα εύκολο παγωτό με γεύση bueno με τους φίλους σου. Καλή όρεξη και καλή επιτυχία!

Post Author: Eisaimonadikigr