krema-apolepisi-scrub-soma-prosopo-eisaimonadikigr

Κρέμα απολέπισης για πρόσωπο και σώμα

Φτιάξε και εσύ σπιτική κρέμα απολέπισης για πρόσωπο και σώμα. Η πιο εύκολη κρέμα για να αποκτήσεις και εσύ απαλό δέρμα και επιδερμίδα.

 

Τι πιο όμορφο από το να έχεις απαλό σώμα και πρόσωπο; Όλες μας πιστεύω θέλουμε να αποκτήσουμε κάτι τέτοιο. Ωστόσο, το λάθος που κάνουμε, είναι να ξοδεύουμε άπειρα χρήματα και χρόνο σε ακριβά προιόντα που ενώ σου υπόσχονται πολλά, δεν τηρούν τίποτα.

Δεν τα χρειάζεσαι όλα αυτά μιας και σου έχω τη γρήγορη αλλά και οικονομική λύση για απαλό δέρμα.

 

 

Κρέμα απολέπισης για πρόσωπο και δέρμα

apalo-derma-apolepisi-krema-scrub-soma-eisaimonadikigr

 



 

Τι θα χρειαστείς για τη κρέμα απολέπισης για πρόσωπο και σώμα:

 

  • 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη κρυσταλλική
  • 3 κουταλιές της σούπας φρέσκο λεμόνι
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • λίγο από το αφρόλουτρο σώματος που χρησιμοποιείς (αυτό είναι μόνο για το σώμα. Στη κρέμα για το πρόσωπο δεν βάζεις αφρόλουτρο.)

 

 

 

Προετοιμασία

scrub-krema-apolepisi-soma-prosopo-eisaimonadikigr

Για αρχή, βάλε σε ένα μπολ, τη ζάχαρη μαζί με το λεμόνι και ανακάτεψε τα καλά. Ύστερα πρόσθεσε και το ελαιόλαδο και ανακάτεψε καλά όλα μαζί τα υλικά. Η κρέμα απολέπισης για το πρόσωπο είναι έτοιμη.

Στη συνέχεια, αν θες να φτιάξεις και τη παρόμοια κρέμα απολέπισης για το σώμα, απλά πρόσθεσε στο μείγμα λίγο από το αγαπημένο σου αφρόλουτρο και είσαι έτοιμη. Στη κρέμα σώματος βάζουμε και αφρόλουτρο για να φύγει πιο εύκολα από το δέρμα μας η κρέμα.

 

 

Για περισσότερες ”σπιτικές” συμβουλές ομορφιάς πάτα εδώ

 

 

 

Διαδικασία

apolepisi-diadikasia-krema-soma-prosopo-zaxari-elaiolado-lemoni-eisaimonadikigr

Τώρα που έχεις φτιάξει τη κρέμα και είσαι έτοιμη, ήρθε η ώρα για απολέπιση. Πάρε στη χούφτα σου μία ποσότητα όσο είναι η παλάμη σου και κάνε απαλές κυκλικές κινήσεις στο σημείο που θες να κάνεις απολέπιση, είτε αυτό είναι το σώμα σου, είτε το πρόσωπο σου. Φρόντισε οι κινήσεις στο πρόσωπο σου να είναι πιο απαλές για να μην φθαρεί το δέρμα σου από το τρίψιμο.

Αφού κάνεις απολέπιση στα σημεία που θες, ξέπλυνε τη κρέμα με χλιαρό νερό και στη περίπτωση του προσώπου, πλύνε το καλά με το σαπούνι που χρησιμοποιείς για το πρόσωπο. Τέλος, πέρασε από πάνω την αγαπημένη σου ενυδατική και είσαι έτοιμη. Απαλό δέρμα στο λεπτό.

 

Tip: Η συγκεκριμένη κρέμα διατηρείται εκτός ψυγείου, σε θερμοκρασία δωματίου. Μπορείς να τη χρησιμοποιείς από δύο μέχρι τρεις φορές την εβδομάδα, για να μην αφυδατώσεις το δέρμα σου. Επίσης, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και πριν το ξύρισμα.

 

Καλή επιτυχία!

Post Author: Eisaimonadikigr