Ζώδια και ταιριάσματα | Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Παρθένος;

Εσύ ξέρεις με ποια ζώδια ταιριάζει ο Παρθένος; Ποια είναι τα ταίρια του και με ποιο ζώδιο γίνονται οι καλύτεροι φίλοι; Μάθε τώρα.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Παρθένος

parthenos-tairia-zodia-tairiasma-zwdia-sxeseis-eisaimonadikigr 

 

Ταύρος

Ο Ταύρος ταιριάζει ιδιαίτερα με τον Παρθένο σε πολλά θέματα. Μπορούν να συνεννοηθούν σε πολλούς τομείς μέσα στη καθημερινότητα τους και συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον.

Ο Παρθένος είναι ένα ήσυχο πνεύμα σε σχέση με τον δραστήριο Ταύρο που είναι μέσα στην ενέργεια. Αυτό είναι ένα στοιχείο που τους ενώνει μιας και συμβαδίζουν οι αύρες τους και ο υπομονετικός Παρθένος μπορεί να κουμαντάρει τον Ταύρο και αυτό είναι κάτι που λατρεύει ο Ταύρος. Μπορεί να μην του φαίνεται, αλλά ο Ταύρος θέλει δίπλα του άτομα που να μπορούν να τον κοντρολάρουν.

Στο ερωτικό κομμάτι, δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα διότι ο Παρθένος δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του Ταύρου και δεν βρίσκουν εύκολα μία κοινή λύση.

 

 

Για περισσότερα ζώδια πάτα εδώ

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ένα ήσυχο ζώδιο, όπως και ο Παρθένος. Μπορούν να ταιριάξουν απόλυτα στο θέμα δουλειάς και δίνουν καλές συμβουλές ο ένας στον άλλον.

Είναι και οι δυο ζώδια που έχουν λίγους και καλούς φίλους και δεν επεκτείνονται σε παραπάνω φασαρίες. Μία ήσυχη βραδιά με καλούς φίλους και μπύρες είναι ότι πρέπει για εκείνους.

Στο ερωτικό κομμάτι ταιριάζουν απόλυτα και κολλάνε απευθείας σε θέμα χημείας. Δίνουν και οι δυο τον καλύτερο εαυτό τους σε αυτό τον τομέα και περνάνε πολύ καλά.

 

 

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως μπορεί να είναι μία ήσυχη φύση, αλλά του αρέσει να περνάει καλά και να δείχνει τον καλύτερο εαυτό του στους ανθρώπους που αγαπάει και νοιάζεται. Κάτι τέτοιο αρέσει στον αγαπητό Παρθένο και τον ενθαρρύνει να ανοιχτεί περισσότερο.

Γίνονται πολύ καλοί φίλοι οι δυο τους και περνάνε υπέροχα, αλλά ο συντηρητικός τρόπος του Παρθένου, πολλές φορές τη σπάει στον Αιγόκερω.

Στο ερωτικό κομμάτι ταιριάζουν αρκετά με τον Αιγόκερω να βγάζει τον Παρθένο από τις βολικές του αυταπάτες και να τον κάνει να βγάζει έναν πιο θερμό εαυτό.

 

Για περισσότερα ζώδια πάτα εδώ

Post Author: Eisaimonadikigr