Πέτυχε μόνη σου στο σπίτι το πιο γρήγορο και εύκολο μανικιούρ

Το ήξερες ότι μπορείς να έχεις το πιο τέλειο μανικιούρ; Πέτυχε μόνη σου το πιο γρήγορο και εύκολο μανικιούρ στην άνεση του σπιτιού σου.

 

Γρήγορο και εύκολο μανικιούρ

nixia-eukolo-manikiour-nails-nuxia-omorfia-simvoules-eisaimonadikigr

 

Μάθε και εσύ πώς να κάνεις ένα τέλειο μανικιούρ εντελώς μόνη σου!

Όλες αγαπάμε τα όμορφα και περιποιημένα άκρα όμως η τωρινή οικονομική κατάσταση δεν μας βοηθά στο να διαθέσουμε λεφτά έστω και μια φορά μέσα στο μήνα σε μια ειδικό για να μας τα περιποιηθεί. Πώς μπορούμε λοιπόν να περιποιηθούμε μόνες μας τα νυχάκια μας και να έχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα;

 

Συνέχισε να διαβάζεις και μάθε τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο για να έχεις και εσύ τα νύχια που πάντα ήθελες.

 

 

 

Για περισσότερα νύχια δες εδώ

  

 

 

Βήματα

ugiei-omorfa-nixia-nuxia-nails-eukolo-manikiour-sumvoules-eisaimonadikigr

  • Αρχικά, επιλέγουμε να χρησιμοποιήσουμε ένα μπολάκι με χλιαρό νερό, όπου θα τοποθετήσουμε μέσα τα χέρια μας για τουλάχιστον δέκα λεπτά για να μουλιάσουν καλά. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσουμε στο να μαλακώσουν τα πετσάκια (επωνύχια) και να είναι πιο εύκολη η αφαίρεση τους.

 

  • Έπειτα, με ένα ειδικό pusher (σπρωχτήρι) , σπρώχνουμε τα επωνύχια ώστε να ανασηκωθούν και με ένα ειδικό πενσάκι τα κόβουμε προσεκτικά για να μην τραυματίσουμε τα δάχτυλα μας και τα αφαιρούμε από τα νύχια. Δεν είναι αναγκαίο να βγάλεις τα επωνύχια από τα νύχια σου. Αν τα σπρώξεις καλά και το αποτέλεσμα είναι αυτό που ήθελες, τότε δεν θα χρειαστείς το πενσάκι.

 

  • Τέλος, χρησιμοποιούμε μια λίμα για να δώσουμε το σχήμα που επιθυμούμε στα νύχια και προσέχουμε να λιμάρουμε προς μία κατεύθυνση για πιο όμορφα αποτελέσματα. Κάνε απαλές και προσεκτικές κινήσεις μέχρι να δημιουργήσεις το επιθυμητό σχήμα. Μόλις τελειώσεις με το λιμάρισμα, πέρασε από πάνω από τα νύχια σου ένα λαδάκι ή μία κρέμα χεριών.

 

 

 

Το μανικιούρ σου είναι έτοιμο!

 

 

 

Extra tips:

Καλό θα ήταν εάν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε ένα ενυδατικό λαδάκι γύρω από τα επωνύχια και μια ενυδατική κρέμα χεριών στο τέλος.
Τώρα θα έχεις και εσύ τέλεια και περιποιημένα νύχια στο σπίτι σου με αυτά τα μικρά και εύκολα κόλπα.

 

 

Καλή επιτυχία!

 

Post Author: Eisaimonadikigr