makria-mallia-provlimata-omorfia-kathimerina-eisaimonadikigr

7 καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι έχουν μακριά μαλλιά

Έχεις μακριά μαλλιά; Τότε γνωρίζεις πολύ καλά ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι έχουν μακριά μαλλιά και υποφέρουν.

 

Προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι έχουν μακριά μαλλιά

mallia-mperdemena-makria-provlimata-omorfia-eisaimonadikigr



 

Όλοι μας θαυμάζουν για το πόσο μακριά είναι τα μαλλιά μας και ζηλεύουν που δεν τα έχουν σε ύψος κάτω από την μέση τους και αυτοί, αλλά δεν ξέρουν πόσο δύσκολο είναι στην πραγματικότητα ορισμένες φόρες το να έχεις αυτή την πλούσια χαίτη.

 

 

Ας δούμε μερικές καταστάσεις που έχουν τύχει σε όλες μας

aeras-mallia-xemperdema-omorfia-provlimata-eisaimonadikigr
1) Όταν φυσάει πολύ ο αέρας, κυριολεκτικά πνιγόμαστε από τα ίδια μας τα μαλλιά και έχουμε σαν αποτέλεσμα να κολλάνε τρίχες πάνω στο μακιγιάζ μας και να μας μαστιγώνουν κάθε λίγο και λιγάκι.

 

 

mperdemena-mallia-omorfia-eisaimonadikigr

2)Το ξεμπέρδεμα είναι κυριολεκτικά άθλος. Ειδικά το πρωί πόσες ώρες χρειάζεται να ξεμπερδέψεις τόσο μαλλί; Ακόμα και αν έχεις χτενίσει εκατό φορές τα μαλλιά σου πριν πέσεις για ύπνο και τα έχεις πιάσει κοτσίδα, σε επισκέπτεται ένα τερατάκι που του αρέσει να στα μπερδεύει πολύ κατά την ώρα του ύπνου.

 

 

 

 

3) Όποτε πας να ντυθείς πάντα κάπου θα πιαστεί μια τούφιτσα, ή σκύβοντας να κουμπώσεις το φερμουάρ του μπουφάν,είτε προσπαθώντας να κουμπώσεις το σουτιέν σου, πάντα θα υπάρχει εκεί λίγο μαλλί να σε συντροφεύει.

 

 

 

 

4) Κάθεσαι ωραία και καλά να φας το αγαπημένο σου φαγητό, αλλά όποτε σκύβεις να φας ,όλο και μια τούφα από τα ατίθασα μαλλιά ,θέλει να δοκιμάσει κ αυτό το φαγητό σου.

mallia-mperdemena-provlimata-kathimerinotita-omorfia-eisaimonadikigr

 

 

 

 

5) Κάθεσαι ωραία και καλά και το αγόρι που σου αρέσει , θέλει να κάτσει δειλά δειλά δίπλα σου, νιώθεις υπέροχα , ώσπου συνειδητοποιείς ότι κάθεται πάνω στα μαλλιά σου.Χαζογελάς αλλά από μέσα σου πονάς. Μην σχολιάσω καν, τις φίλες σου που θέλουν να τα πιάνουν συνέχεια.

mallia-kathimerinotita-makria-provlimata-omorfia-eisaimonadikigr

 

 

 

 

6) Οι τρίχες σου είναι παντού. Στο πάτωμα, στη βούρτσα σου, στον νιπτήρα, στο μαξιλάρι σου, στα ρούχα ολονών και πάει λέγοντας. Το dna σου κυκλοφορεί μέσα σε όλο το σπίτι.

 

 

Για περισσότερες συμβουλές για τα μαλλιά σου πάτα εδώ

 

 

 

7)Το καλοκαίρι πέρα από τα καλά του έχει και τα κακά του , όπως το να κολλάει το μαλλί πάνω μας από τον ιδρώτα και για να το γλυτώσουμε αυτό να το τυλίγουμε 5 φορές μέχρι να κάνουμε ένα τεράστιο κεφτέ πάνω στο κεφάλι μας που μας βαραίνει σε κάθε κίνηση του κεφαλιού μας και να μας πονάει μετά από λίγο το κεφάλι μας.

 

 

Post Author: Eisaimonadikigr