5 λόγοι για ν’αγαπήσεις έναν Καρκίνο

Καρκίνοι όλου του κόσμου ενωθείτε. 5 λόγοι για ν’αγαπήσεις έναν Καρκίνο. Μάθε γιατί πρέπει να αγαπήσεις έναν Καρκίνο. Ποια στοιχεία τον κάνουν αγαπητό;

 

Λόγοι για ν’αγαπήσεις έναν Καρκίνο

karkinos-zodia-zwdia-xaraktiristika-eisaimonadikigr

  

1)Είναι ευαίσθητοι

Οι Καρκίνοι είναι το πιο ευαίσθητο ζώδιο. Όταν λέμε ”ευαίσθητοι” εννοούμε πολύ. Κλαίνε με το παραμικρό και πληγώνονται πολύ εύκολα. Δεν θα θες να τον πληγώσεις γιατί θα ακούς το κλάμα του για πάντα μέσα στα αφτιά σου και ας μην το θες.

 

2)Η οικογένεια είναι τα πάντα για αυτούς

Ένας Καρκίνος είναι πιστός στο θεσμό ”οικογένεια”. Πάνω απ’όλα είναι η οικογένεια για αυτούς και δεν κάνουν διακρίσεις πάνω σε αυτό. Σκοτώνουν για την οικογένεια τους και κάνουν τα πάντα για αυτούς. Οπότε μην προσπαθήσεις καν να μπεις ανάμεσα σε αυτούς και την οικογένεια τους γιατί θα βγεις χαμένος/η από πρώτο χέρι.

 

3)Όνειρό τους να παντρευτούν και να κάνουν πολλά παιδάκια

Αν ανήκεις στη σχέση του Καρκίνου τότε περίμενε σύντομα δαχτυλίδι για πρόταση γάμου. Αυτός είναι ο σκοπός της ζωής ενός Καρκίνου και τέρμα. Το να αναπαράγει το είδος του είναι εξίσου σημαντικό με το τι θα φάει για μεσημεριανό. Αν δεν θέλεις οικογένεια και παιδιά τότε μάλλον δεν ανήκεις δίπλα του.

 

Για περισσότερα ζώδια πάτα εδώ

4)Αγαπάνε τη φύση και τον πολιτισμό

Οι Καρκίνοι ως ευαίσθητα όντα αγαπάνε τη φύση και ότι τη περιβάλει. Τον ήλιο, τα πουλάκια, τα δέντρα κλπ κλπ. Πολλοί από αυτούς είναι οικολόγοι, ακτιβιστές και φιλόζωοι, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο και όμορφο για έναν άνθρωπο. Επίσης, τον ενδιαφέρει και η ιστορία των τόπων και τρελαίνεται να μαθαίνει πληροφορίες για διάφορους πολιτισμούς. Αν έχεις και εσύ τέτοια ενδιαφέροντα, τότε θα ταιριάξετε σίγουρα.

 

5)Δεν έχουν σίγουρα σχέδια για το μέλλον

Οι Καρκίνοι είναι από τα ζώδια που όπου τους πάει ο άνεμος πάνε. Δεν έχουν ποτέ σχέδια για το μέλλον και το μόνο που θέλουν είναι να περνάνε καλά. Είναι λίγο αναίσθητοι και δεν βάζουν μυαλό εύκολα. Δεν μπορείς να τους πείσεις να σοβαρευτούν, όσο και αν προσπαθήσεις.Post Author: Eisaimonadikigr