futiko-vegan-gala-amugdalou-me-2-ilika-rofimata-futika-eisaimonadikigr

Φτιάξε το πιο εύκολο φυτικό γάλα αμυγδάλου με μόνο 2 υλικά

Πες τέλος στα έτοιμα φυτικά ροφήματα που βλέπεις στο σούπερ-μάρκετ. Φτιάξε αυτό το εύκολο φυτικό γάλα αμυγδάλου με μόνο 2 υλικά.

 

Εύκολο φυτικό γάλα αμυγδάλου που θα σου λύσει τα χέρια

futiko-gala-vegan-milk-amugdalou-liga-ulika-eisaimonadikigr

 

Οι περισσότεροι/ες από εμάς, δεν θέλουμε να καταναλώνουμε τα γάλατα του εμπορίου και επιλέγουμε φυτικά ροφήματα. Ωστόσο, σίγουρα θα έχεις προσέξει και εσύ ότι οι τιμές των vegan προϊόντων είναι αρκετά υψηλές και ειδικά στα φυτικά γάλατα. Για αυτό τον λόγο και γιατί ήθελα να έχω φρέσκο φυτικό γάλα πάντα στη διάθεση μου, άρχισα να ψάχνω πως μπορώ να φτιάξω το δικό μου φυτικό γάλα.

Καθώς έψαχνα, έπεσα σε αυτό το πανεύκολο φυτικό γάλα αμυγδάλου που έχει μόνο 2 υλικά! Από εκείνη τη μέρα δεν έχω σταματήσει να το φτιάχνω και να το απολαμβάνω. Πάμε να δούμε πως μπορείς να το φτιάξεις και εσύ εύκολα και γρήγορα.

Υλικά για ένα μεγάλο μπουκάλι (2-3 ποτήρια):



  • 2-3 ποτήρια νερό
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο αμυγδάλου (αμυγδαλοβούτυρο: μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα καταστήματα με βιολογικά προϊόντα αλλά και σε κάποια σούπερ-μάρκετ).

 

Προαιρετικά: Αν θέλετε να είναι πιο γλυκό, προσθέστε κάποιο γλυκαντικό της επιλογής σας.

 

 

 

Διαδικασία για το φυτικό γάλα αμυγδάλου

 

vegan-gala-amugdalou-futiko-gala-rofima-me-2-ilika-eisaimonadikigr

 

Αυτό το φυτικό ρόφημα φτιάχνεται πανεύκολα και με ένα πολύ απλό βήμα. Εκτός από τα 2 υλικά που σου προανέφερα, θα χρειαστείς και ένα μπλέντερ ή ένα μηχάνημα για σμούθις για να ανακατευτεί καλά.

 

 

Προσθέτουμε μέσα στο μπλέντερ το νερό και το αμυγδαλοβούτυρο και τα χτυπάμε για 30 δευτερόλεπτα στη μεγάλη ταχύτητα. Αν θέλουμε πιο γλυκιά γεύση, προσθέτουμε και το γλυκαντικό που έχουμε επιλέξει, πριν το χτυπήσουμε. Σερβίρουμε σε ποτήρια ή αποθηκεύουμε σε ένα μπουκάλι της επιλογής μας και έτοιμο το γάλα αμυγδάλου μας! Ώρα να μοιραστείς αυτό το πεντανόστιμο φυτικό γάλα με όσους αγαπάς και να μοιραστείς τη συνταγή.

 

 

 

Extra tips:

 

 

Μοιράσου αυτό το πανεύκολο φυτικό γάλα με γεύση αμύγδαλο με τους φίλους σου. Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!

Post Author: Eisaimonadikigr