fthinoporina-sxedia-gia-nuxia-nixia-nails-fthinoporo-moda-eisaimonadikigr

Φθινοπωρινά σχέδια νυχιών για πιο cozy autumn feels

Κομψά φθινοπωρινά σχέδια νυχιών για να περάσεις αυτό το φθινόπωρο. Ετοιμάσου για μία υπέροχη χρονιά με τα πιο όμορφα νύχια.

 

 

Φθινοπωρινά σχέδια νυχιών

fthinoporina-nuxia-sxedia-nuxion-nails-nixia-moda-eisaimonadikigr

 

Το φθινόπωρο και ο χειμώνας είναι από τις πιο αγαπημένες μου εποχές και όταν ξεκινάνε τα κρύα, αρχίζω να ψάχνω καινούριες ιδέες. Ανακαλύπτω νέες cozy καταστάσεις για να αγαπήσω περισσότερο αυτή την εποχή και σίγουρα από τη λίστα μου δεν θα έλειπαν τα νύχια του φθινοπώρου.

Μου αρέσουν ιδιαίτερα τα φθινοπωρινά νύχια, διότι έχουν πολύ όμορφα χρώματα και σχέδια. Είναι τα πιο ιδανικά για ένα καθημερινό μανικιούρ αλλά και για όλες τις περιστάσεις. Πάμε μαζί να δούμε ποιο από αυτά τα φθινοπωρινά σχέδια νυχιών θα σου ταιριάξει.

 



 

 

 

Halloween vibes

halloween-nails-vibes-fthinoporina-nuxia-nixia-moda-eisaimonadikigr

Φθινόπωρο σημαίνει Halloween και κολοκύθες και cozy feels. Οπότε τι πιο τέλειο να συνδυάσεις και τα δύο σε ένα μανικιούρ; Και αν δεν ξέρεις τι είναι το Halloween, ήρθε η ώρα να μάθεις.

 

 

 

 

 

Nude and leaves

nude-nails-autumn-fthinoporina-sxedia-gia-nixia-nuxia-fthinoporo-moda-eisaimonadikigr

Τα nude βερνίκια είναι πάντα στη μόδα και ειδικά το φθινόπωρο είναι από τα πιο ιδανικά χρώματα. Σε συνδυασμό με ένα απλό φυλλαράκι και ένα καθημερινό σχήμα νυχιών, θα γίνει από τα φθινοπωρινά νύχια που θα αγαπήσεις.

 

 

 

 

Φθινοπωρινά σχεδιάκια

apla-fthinoporina-nuxia-nixia-nails-autumn-sxedia-moda-eisaimonadikigr

 

Αυτό που θα χρειαστείς για αυτό το φθινοπωρινό μανικιούρ είναι ένα απλό βερνίκι νυχιών και διάφορα φθινοπωρινά σχεδιάκια. Είτε θα τα σχεδιάσεις εσύ, είτε μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτοκόλλητα για νύχια. Από τα πιο χαριτωμένα και διασκεδαστικά σχέδια.

 

 

 

 

Mix φθινοπωρινών χρωμάτων

mix-xromata-vernikia-fthinoporina-sxedia-fthinoporo-moda-eisaimonadikigr

 

Τα φθινοπωρινά χρώματα είναι τα πιο γήινα. Συγκεκριμένα είναι το πράσινο, το καφέ και οι αποχρώσεις τους. Ένα μιξ αυτών των χρωμάτων στο φθινοπωρινό σου μανικιούρ, θα το απογειώσει. Παίξε με τα βερνίκια σου.

 

 

 

 

 

Cozy coffee

kafe-manikiour-apoxroseis-fthinoporina-sxedia-nuxion-gia-nixia-nails-eisaimonadikigr

 

Όταν αρχίζουν τα κρύα, τότε ξεκινάει και ο ζεστός καφές. Αυτή η μυρωδιά του φρεσκοκομμένου καφέ δεν συγκρίνεται με τίποτα και σίγουρα αυτό το σχέδιο θα σου θυμίζει τον αγαπημένο σου ζεστό καφέ. Ένα καφέ nude manicure που είναι άκρως φθινοπωρινό και cozy.

 

 

 

 

 

 

 

Αποχρώσεις του γκρι

apoxroseis-gkri-manikiour-fthinoporina-sxedia-gia-nuxia-nixia-nails-eisaimonadikigr

 

Το γκρι ανήκει στα φθινοπωρινά γήινα χρώματα, αλλά πώς θα σου φαινόταν να έχεις όλες τις αποχρώσεις του γκρι στο μανικιούρ σου; Συγκεκριμένα αυτό το σχέδιο, ταιριάζει σε όλες τις εποχές και περιστάσεις και αναδεικνύει υπέροχα τα χέρια σου.

 

 

 

 

 

 

Dragon fire vibes

dragon-fire-nails-fall-vibes-fthinoporina-sxedia-nuxion-gia-nuxia-nixia-eisaimonadikigr

Αυτό το σχέδιο μου θυμίζει πολύ dragon and fire vibes λόγω του χρώματος βερνικιού του. Ωστόσο, μου θυμίζει και Χριστούγεννα και δώρα και γιορτινές μέρες. Σίγουρα εκτός από φθινοπωρινό μανικιούρ, είναι και χριστουγεννιάτικο.

 

 

 

 

 

 

Ποιο από τα παρακάτω φθινοπωρινά σχέδια νυχιών σου άρεσε;

 



Post Author: Eisaimonadikigr