ugii-mallia-apala-simvoules-trixa-malli-xtenisma-lousimo-diatirisi-ugeia-omorfia-eisaimonadikigr

Υγιή μαλλιά για να έχεις πάντα μία περιποιημένη και όμορφη εμφάνιση

Θες να έχεις συνέχεια υγιή μαλλιά γεμάτα φρεσκάδα και απαλότητα; Τότε ακολούθησε τις συμβουλές μας για ένα υπέροχο μαλλί.

 

Χρήσιμες συμβουλές για υγιή μαλλιά

apala-ugii-mallia-simvoules-malli-xtenisma-omorfia-eisaimonadikigr

 

Όλες γνωρίζουμε πόσο μπορούν τα μαλλιά μας να επηρεάσουν όλη την εμφάνισή μας.  Ακόμη και χωρίς μακιγιάζ, αν τα μαλλιά σου είναι φρέσκα, δεν φριζάρουν και δείχνουν περιποιημένα, μπορείς να έχεις μια όμορφη εμφάνιση. Παρακάτω θα βρεις συμβουλές για υγιή μαλλιά που εντυπωσιάζουν.  Αν τις ακολουθήσεις, θα εξασφαλίσεις ότι τόσο το χρώμα όσο και η ποιότητα της τρίχας και οι άκρες θα είναι εξαιρετικά.

 

Γράφει η Κυριακή Δριτσάκου.



 

  • Άπλωσε το σαμπουάν στις ρίζες και το conditioner στις άκρες των μαλλιών. Πολύς κόσμος ακόμη κάνει το λάθος και τα ανακατεύει. Το conditioner λαδώνει τις ρίζες, ένα αποτέλεσμα που θέλουμε να αποφύγουμε.

 

  • Μην ξεχνάς να κάνεις μάσκα μαλλιών 1 φορά την εβδομάδα για να ενισχύσεις την ενυδάτωση και την απαλότητα τους. Δεν χρειάζεται παραπάνω από 1 φορές για να μην λαδώσουν γρήγορα.

 

  • Μισή ώρα πριν το λούσιμο, άπλωσε στα μήκη και τις άκρες μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο ή καστορέλαιο. Σε ένα μήνα τα μαλλιά σου θα έχουν δυναμώσει πολύ. Θα έχεις υγιή μαλλιά με αυτό το πολύ απλό κόλπο.

 

  • Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να προσποιηθείς ότι τα μαλλιά σου είναι υγιή.  Εάν οι άκρες σου έχουν σπάσει, δεν πρόκειται να δείξουν ωραίες ό,τι κι αν κάνεις.  Η μόνη λύση είναι το κούρεμα. Φρόντισε να κουρεύεις το μαλλί σου κάθε 1-2 μήνες για να ανανεώνονται.

 

mallia-ugii-lampera-omorfa-apala-simvoules-emfanisi-trixa-omorfia-eisaimonadikigr

 

  • Όλες μπορούν να «φορέσουν» αφέλειες. Υπάρχει σωστό κούρεμα για κάθε σχήμα προσώπου. Αν θεωρείς ότι οι αφέλειες δεν σε κολακεύουν, διάλεξε ένα άλλο κούρεμα.

 

  • Όλα τα χρώματα, ανεξάρτητα από την απόχρωση και την ένταση, πρέπει να δείχνουν ωραία και λαμπερά. Ακόμα και οι παλ αποχρώσεις δεν πρέπει ποτέ να δείχνουν ξεθωριασμένες και χωρίς λάμψη.  Αν έχεις τέτοιο αποτέλεσμα, πρέπει να αλλάξεις εταιρεία ή κομμωτή.

 




 

  • Αν έχεις μπούκλες ή σου αρέσει να κάνεις μπούκλες συχνά, να κόβεις πάντα τα μαλλιά σου μερικούς πόντους λιγότερο από το αποτέλεσμα που θέλεις.

 

  • Το αντιηλιακό μαλλιών εκτός από το ότι προστατεύει τη τρίχα σου, κάνει και καταπληκτικό styling. Μπορείς να πετύχεις υπέροχο κυματιστό λουκ.

 

  • Υπερβολική ποσότητα προϊόντων μπορεί να κατασωτέψει ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησε ότι θέλεις αλλά σε μικρές ποσότητες. Τα υγιή και λαμπερά μαλλιά δεν χρειάζονται υπερβολές για να διατηρηθούν.

 

style-ugii-mallia-apala-omorfa-peripoiimena-malli-trixa-xtenisma-omorfia-eisaimonadikigr

 

  • Συντήρησε ένα ωραίο κούρεμα κουρεύοντάς το συχνά. Τα κοντά κουρέματα χρειάζονται ανανέωση κάθε 4 εβδομάδες, έτσι ώστε να μη χαλάει η φόρμα τους.

 

  • Όλες μπορούν να ενισχύσουν ένα ωραίο μαλλί με προσθήκη tapes! Τα tapes δεν είναι απαραίτητα μόνο για όσους θέλουν να αποκτήσουν μακριά μαλλιά αλλά επίσης βοηθάνε πολύ στην ποσότητα, στην συντήρηση του χτενίσματος καθώς και στην αλλαγή styling. Εκτός από τα tapes ή extensions, μπορείς να ρωτήσεις τον κομμωτή σου πως μπορείς να κάνεις ένα όμορφο χτένισμα για να είσαι περιποιημένη κάθε μέρα.

 

 

  • Ρίσκαρε. Μαλλιά είναι, θα μακρύνουν. Και μια ζωή την έχουμε. Αν δεν κάνεις τις αλλαγές που θέλεις τώρα, πότε θα τις κάνεις;

 

  • Δοκίμασε conditioner με ανάλαφρη σύνθεση, όπως για παράδειγμα σε μορφή αφρού, το οποίο θα σου δώσει την κατάλληλη ενυδάτωση χωρίς να δημιουργήσει περιττή λιπαρότητα.

 

  • Αν έχεις κανονική ή ξηρή τρίχα, δεν χρειάζεσαι καθημερνό λούσιμο. Αρκεί να λούζεσαι 3 φορές την εβδομάδα.  Αν θέλεις στα ενδιάμεσα να φρεσκάρεις τα μαλλιά σου, χρησιμοποίησε ένα ξηρό σαμπουάν.

 

  • Τρώγε 3 βραστά αβγά την εβδομάδα. Έχουν βιταμίνη Β, που ωφελεί την ποιότητα της τρίχας. Μία καλή διατροφή βοηθάει γενικά το σώμα και την υγεία σου.

 

 

 

Ποιες από αυτές τις παραπάνω συμβουλές γνώριζες για να αποκτήσεις υγιή και λαμπερά μαλλιά;



Post Author: Eisaimonadikigr