sxedia-nuxion-nuxia-nixia-nails-kardoules-kokkines-eisaimonadikigr

Χαριτωμένα σχέδια νυχιών με καρδούλες για όλες τις ηλικίες

Τα πιο χαριτωμένα σχέδια νυχιών με καρδούλες για να έχεις τα πιο παραμυθένια νύχια. Από τα πιο ρομαντικά και όμορφα σχέδια μόνο για σένα.

 

Έψαχνα να βρω κάποια σχέδια νυχιών με καρδούλες μιας και ήθελα ένα πιο ρομαντικό στυλ και ευτυχώς βρήκα κάποια που μου άρεσαν πολύ. Πάμε να δούμε μαζί τα αγαπημένα μου για να διαλέξεις και εσύ αυτό που σου αρέσει.

 

 

 

Ρίγες και σχέδια νυχιών με καρδούλες

aspra-nuxia-me-riges-kai-kardoules-nixia-nails-omorfia-eisaimonadikigr

Λίγες ρίγες και λευκό βερνίκι νυχιών μαζί με λίγο γκλίτερ και 2-3 καρδούλες και είσαι έτοιμη με το πιο όμορφο σχέδιο για να εντυπωσιάσεις μικρούς και μεγάλους.

 

 

 

 

 

Άσπρες μικρές καρδούλες και πολύ κόκκινο

aspres-kardoules-sxedia-nuxion-kokkino-mano-omorfia-nuxia-nixia-eisaimonadikigr

Τι πιο χαριτωμένο από διάφορες μικρές άσπρες καρδούλες μαζί με ένα βαθύ κόκκινο; Ένα ρομαντικό και πολύ κοριτσίστικο σχέδιο με τις αγαπημένες σου καρδούλες.

 

 

 

 

Και λίγο γαλάζιο

galazies-kardoules-sxedia-nuxion-nuxia-nixia-nails-eisaimonadikigr

Το ανοιχτό γαλάζιο είναι το κατάλληλο χρώμα για όλες τις εποχές του χρόνου. Υπέροχο και πολύ γλυκό χρώμα και αν συνδυαστεί με καρδούλες, τότε θα έχεις ένα μοναδικό σχέδιο.

 

 

 

 

Hello kity

gates-kardoules-sxedia-nuxion-nixia-nails-nuxia-eisaimonadikigr

Αν είσαι και εσύ μία τρελή φαν των αγαπημένων μας γατακίων , τότε ξέρεις σε τι χρησιμεύει σε αυτό το σχέδιο. Καρδούλες και hello kitty και λίγο μαύρο και λίγο ροζ και φιόγκοι και έτοιμο.

 

 



 

 

 

 

Ροζ και γκλίττερ

kardoules-sxedia-nuxion-nails-nixia-nuxia-eisaimonadikigr

Υπέροχο σχέδιο με καρδούλες και πολύ πολύ γκλίττερ. Ιδανικό για όλα τα κορίτσια κάθε ηλικίας. Ειδικά αν έχεις μία ιδιαίτερη αδυναμία στο ροζ και στο γκλίτερ, τότε αυτό το σχέδιο θα γίνει από τα πιο αγαπημένα σου.

 

 

 

 

Λίγο μαύρο και λίγο γκλίτερ

mauri-kardia-kardoules-sxedia-nuxion-nuxia-nails-nixia-eisaimonadikigr

Από τα πιο αγαπημένα μου σχέδια που συνδυάζει το αγαπημένο μου μαύρο χρώμα, το γκλίτερ που το αγαπώ αλλά και το λευκό χρώμα που το φοράω σχεδόν όλο τον χρόνο. Μοναδικό σχέδιο.

 

 

 

 

Αμυγδαλωτά

mauro-verniki-mano-sxedia-nuxion-nuxia-me-kardoules-nixia-nails-eisaimonadikigr

Αν σου αρέσουν αυτού του είδους τα σχήματα στα νύχια, τότε το συγκεκριμένο θα γίνει από τα αγαπημένα σου. Μία διακριτική καρδούλα σε κάθε νύχι και είσαι έτοιμη.

 

 

 

 

Κολιέ από καρδιές

nude-nails-mauro-mano-vernikia-sxedia-nuxion-me-kardoules-nuxia-nails-nixia-eisaimonadikigr

Ξεχωριστό σχέδιο για να είσαι μοναδική με τις εμφανίσεις σου. Ένα μενταγιόν με καρδούλες, ένα nude βερνίκι και λίγο φαντασία και είσαι έτοιμη.

 

 

 

 

 

 

Κόκκινο στιλέτο

nuxia-stileto-kardoules-sxedia-nuxion-nixia-nails-romantika-eisaimonadikigr

Ένα άκρως ρομαντικό και δυναμικό σχέδιο με καρδούλες. Το φλογερό κόκκινο σε συνδυασμό με το κόψιμο στιλέτου, τραβάει τα βλέμματα σε κάθε κίνηση σου.

 

 

 

Πουά σχέδιο

poua-nuxia-nails-nixia-sxedia-romantika-me-kardoules-omorfia-eisaimonadikigr

Κλασικό σχέδιο για όλες τις ηλικίες και εποχές. Αν η περίσταση το απαιτεί, συνδύασε το πουά στυλ με μία κατακόκκινη καρδιά και ένα κατάλευκο βερνίκι για όλες τις ώρες.

 

 

 

 

Απλά σχεδιάκια

sxedia-nuxia-kardoules-nixia-nails-omorfia-eisaimonadikigr

Και αν βαριέσαι να κάθεσαι να βάφεις και να σχεδιάζεις πάνω στα νύχια σου, απλά προτίμησε έτοιμη στρασάκια και σχεδιάκια και κόλλησε τα πάνω σε ένα νωπό μανό. Τα νύχια που τόσο επιθυμείς χωρίς κόπο και άγχος.

 

 

Ποιο σχέδιο θα έκανες και εσύ;



Post Author: Eisaimonadikigr