zwdia-fthinoporo-xeimonas-2017-sxese

Πώς θα είναι το φθινόπωρο και ο χειμώνας του 2017 για όλα τα ζώδια;

Ζώδια 2017. Εσύ ξέρεις πώς θα είναι το φθινόπωρο και ο χειμώνας του 2017 για όλα τα ζώδια; Τι θα κάνουν και σε ποιο τομέα θα κάνουν μεγάλους προόδους;

 

Ζώδια 2017

zodia-2017-fthinoporo-xeimonas-zwdia-eisaimonadikigr

 

 



 

 

 

Κριός

Φίλε Κριέ το 2017 οδεύει προς το τέλος του και εσύ ακόμα δεν έχεις κάνει όσα ήθελες αυτόν τον χρόνο; Μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις σε μία σειρά τη ζωή σου; Ποτέ δεν είναι αργά.

 

 

Ταύρος

Αγαπημένε Ταύρε αυτοί οι μήνες θα είναι πολύ σημαντικοί για σένα, μιας και θα γνωρίσεις ένα καινούριο άτομο που θα σου αλλάξει τη ζωή προς το καλύτερο. Είτε φίλος θα είναι, είτε όχι, κοίτα να το κρατήσεις δίπλα σου.

 

 

Δίδυμοι

Εσύ Δίδυμε πρέπει να χαλαρώσεις λίγο γιατί είχες πολύ άγχος τους τελευταίους μήνες. Βάλε σε μία σειρά τις σκέψεις σου και όλα θα πάνε καλά. Μην βιάζεσαι για τίποτα.

 

 

Καρκίνος

Καρκινάκι ήρθε η ώρα να δείξεις τα δόντια σου σε κάποιους ανθρώπους γιατί πολλές ευκαιρίες έχεις δώσει τον τελευταίο καιρό δεν νομίζεις. Το φετινό φθινόπωρο θα σε βρει ετοιμοπόλεμο για να ησυχάσει το κεφάλι σου από ανεπιθύμητους ανθρώπους.

 

 

Λέων

Φίλε Λέων τα οικονομικά σου θα επηρεάσουν πολύ την άνεση που έχεις τώρα. Φρόντισε να κόψεις τα περιττά έξοδα και να κοιτάξεις για πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή σου.

 

 

Παρθένος

Γλυκό μου Παρθενάκι, αυτοί οι κρύοι μήνες θα είναι οι καλύτεροι για σένα μιας και τα σχέδια που έχεις προγραμματίσει θα γίνουν και μία υπόθεση που είχες αφήσει στο παρελθόν θα λυθεί.

 

 

Για περισσότερα ζώδια δες εδώ

 

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ οι τελευταίοι μήνες του 2017, θα είναι πολύ επεισοδιακοί για σένα μιας και ένα άτομο από το παρελθόν σου θα έρθει να ταράξει τα ήρεμα νερά της γαλήνης σου. Μέινε ψύχραιμος.

 

 

Σκορπιός

Αγαπημένε Σκορπιέ δεν νομίζεις ότι έχει έρθει η ώρα να αφήσεις πίσω το παρελθόν που σε έχει πληγώσει τόσο; Όλοι αγαπήσαμε, δεν κάναμε έτσι.

 

 

Για περισσότερα ζώδια δες εδώ

 

Τοξότης

Εσύ Τοξότη ήρθε η ώρα να φύγεις από την αδράνεια και να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά τα οικονομικά και τη δουλειά σου, αλλιώς θα κάνεις τα ίδια λάθη στο μέλλον.

Αιγόκερως

Αγαπημένο Αιγοκεράκι, μπορεί το 2017 να ξεκίνησε άσχημα για σένα , αλλά οι τελευταίοι μήνες του θα σε ανταμείψουν μιας και ξέρεις τι θέλεις τώρα πια από τη ζωή σου. Μετά τη καταιγίδα, βγαίνει ο ήλιος.

 

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε το οικονομικό πρόβλημα που σε τρώει τους τελευταίους μήνες θα λυθεί και επιτέλους θα πάρεις μία ανάσα αυτοπεποίθησης και σιγουριάς.

 

 

Ιχθύς

Γλυκό μου ψαράκι πρόσεχε ποιους ανθρώπους έχει δίπλα σου γιατί δεν θέλουν όλοι το καλό σου. Ήρθε η ώρα να κάνεις σημαντικές αλλαγές στους γύρω σου.

 

Εσύ τι ζώδιο είσαι;

Post Author: Eisaimonadikigr