xtenismata-me-fiogkous-mallia-moda-idees-eisaimonadikigr

Ιδιαίτερα χτενίσματα με φιόγκους για όλες τις περιστάσεις

Τα πιο χαριτωμένα χτενίσματα με φιόγκους μόνο για σένα που είσαι μοναδική. Σίγουρα θα διαλέξεις κάποιο και δεν θα το αποχωριστείς ποτέ.

 

Καθώς έψαχνα για ένα διαφορετικό χτένισμα για τα μαλλιά μου, έπεσα πάνω σε κάτι όμορφα χτενίσματα με φιόγκους. Είναι απλά, κομψά και για όλες τις ώρες της ημέρας.

Ακόμα και αν βιάζεσαι και δεν ξέρεις πως να φτιάξεις τα μαλλιά σου, απλά στερεώνεις έναν κομψό φιόγκο και είσαι έτοιμη να φύγεις. Υπάρχουν πολλά είδη φιόγκων και σε πολλά χρώματα. Διάλεξε το αγαπημένο σου ή πάρε πολλούς φιόγκους για να έχεις ποικιλία.

 

Διάλεξα τα αγαπημένα μου χτενίσματα με φιόγκους και σου τα παρουσιάζω.

 

 

 

Ανέμελος κεφτές

anemelos-kotsos-keftes-psilos-mallia-xtenismata-me-fiogkous-idees-eisaimonadikigr

Ένας ανέμελος ψηλός κεφτές είναι ότι πρέπει για τις μέρες που βιάζεσαι αλλά θέλεις να έχεις ένα όμορφο σχέδιο. Συνδύασε το με έναν φιόγκο της επιλογής σου και είσαι έτοιμη. Δεν θέλει πολύ κόπο και μέσα σε ούτε 5 λεπτά θα είσαι έτοιμη.

 

 

 



 

Μικρό φιογκάκι

fiogkaki-mikro-xtenismata-me-fiogkous-sxedia-mallia-eisaimonadikigr

Ένα μικρό διακριτικό φιογκάκι πάει με οποιοδήποτε μήκος μαλλιού έχεις. Απλά στόλισε τον φιόγκο πάνω στο σημείο που επιθυμείς και το χτένισμα σου θα τραβήξει τα βλέμματα. Ειδικά αν διαλέξεις ένα φωτεινό χρώμα που ταιριάζει με τα μαλλιά σου.

 

 

 

Γαλλική ψηλή πλεξούδα

fiogkos-me-pleksouda-xtenismata-me-fiogkous-mallia-idees-eisaimonadikigr

Ένα πολύ ωραίο χτένισμα που μπορεί να συνδυαστεί με γαλλική πλεξούδα. Είτε είναι ψηλή, είτε πιο χαμηλή η πλεξούδα, το αποτέλεσμα θα είναι φανταστικό. Τη διαφορά κάνει ένας μεγαλύτερος φιόγκος που πάει απίστευτα με αυτό το σχέδιο. Και αν δεν ξέρεις πως να κάνεις μία γαλλική πλεξούδα, μην ανησυχείς, υπάρχουν πολλά tutorials που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

 

 

 

 

Χωρισμένα

fiogkos-misa-pano-misa-kato-xtenismata-me-fiogkous-moda-idees-mallia-eisaimonadikigr

Για να έχεις αυτό το χτένισμα, απλά χώρισε τα μαλλιά σου στα δύο και τοποθέτησε ένα φιογκάκι στη μέση του κεφαλιού σου, όπως φαίνεται στην εικόνα. Πολύ χαριτωμένο και κοριτσίστικο σχέδιο. Τα πιο υπέροχα χτενίσματα με φιόγκους μόνο για σένα .

 

 

 

 

 

Ψηλός κεφτές με μεγάλο φιόγκο

megalos-roz-fiogkos-me-kefte-xtenisma-fiogkoi-mallia-xtenismata-eisaimonadikigr

Αν θέλεις να τραβήξεις τα βλέμματα και τις εντυπώσεις, τότε αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για σένα. Ένας ψηλός κεφτές με έναν μεγάλο φιόγκο στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου. Αρκετά ανέμελο και νεανικό χτένισμα που είναι ιδανικό για έναν καφέ ή ένα τραπέζι. Διάλεξε το χρώμα του φιόγκου που σου ταιριάζει.

 

 

 

Μικρό φιογκάκι

mikro-fiogkaki-xtenismata-me-fiogkous-mallia-idees-eisaimonadikigr

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και στο συγκεκριμένο χτένισμα , το φιογκάκι κλέβει τη παράσταση. Μία χαλαρή κοτσίδα και ένα μικρό φιογκάκι, θα σου δώσουν το πιο απλό καθημερινό χτένισμα.  Χρησιμοποίησε τσιμπιδάκια που έχουν μαζί και ένα διακριτικό φιογκάκι. Μπορείς να τα βρεις σε όλα τα καταστήματα κομμωτηρίου ή καλλυντικών.

 

 

 

 

 

 

Μπούκλες

mpoukles-xtenismata-me-fiogkous-mallia-fiogkoi-sxedia-eisaimonadikigr

Αν θέλεις να νιώσεις λίγο πριγκίπισσα, τότε αυτό είναι το ιδανικό χτένισμα για σένα. Χαλαρές μπούκλες και ένας μεγάλος φιόγκος για να ζήσεις και εσύ το δικό σου παραμύθι. Από τα πιο αγαπημένα μου σχέδια που μπορείς να το συνδυάσεις με όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλες τις περιστάσεις.

 

 

 

 

 

 

Απλή κορδέλα

xalari-kordela-fiogkos-xtenismata-me-fiogkous-mallia-sxedia-eisaimonadikigr

Πολλές από εμάς, βαριούνται να φτιάχνουν κάτι πολύ περίεργο και δύσκολο στα μαλλιά μας. Αν ανήκεις εσύ σε αυτή την ομάδα, τότε αυτό το σχέδιο θα σε ανταμείψει. Απλά πάρε μία απλή κορδέλα και πέρασε τη σαν χαλαρό φιόγκο πάνω στο κεφάλι σου. Έτοιμο το σχέδιο για όλες τις ώρες της ημέρας.

 

 

 

 

Κορδέλα σαν φιόγκος

xalaro-fiogkaki-kordela-mallia-xtenismata-me-fiogkous-eisaimonadikigr

Άλλο ένα σχέδιο που μοιάζει πολύ με το προηγούμενο, με τη διαφορά ότι έχει παραπάνω φιόγκους και κόμπους. Χαριτωμένο και κομψό για πιο ειδικές περιστάσεις και όχι μόνο.

 

 

 

 

 

Πλεξουδάκια και φιογκάκια

xtenismata-fiogkoi-idees-mallia-kotsidakia-pleksoudes-eisaimonadikigr

Δύο πλεξουδάκια πλεγμένα μεταξύ τους και στο τελείωμα τους ένας όμορφος χαλαρός φιόγκος ή μία όμορφη κορδέλα. Από τα πιο αγαπημένα μου σχέδια για πιο girly εμφανίσεις.

 

 

 

Ποιο από αυτά τα χτενίσματα με φιόγκους σου άρεσε;



Post Author: Eisaimonadikigr