tatouaz-me-ton-vouda-sxedia-tattoos-soma-eisaimonasdikigr

Θεϊκά τατουάζ με τον Βούδα για να βρεις το σχέδιο που σου ταιριάζει

Μήπως ψάχνεις τατουάζ με τον Βούδα ; Αν, ναι τότε εδώ είναι η θέση σου μιας και θα βρεις πολλά υπέροχα σχέδια για να διαλέξεις το αγαπημένο σου.

Ο Βουδισμός κατατάσσεται στη τέταρτη θρησκεία σε όλο τον κόσμο με τους πιο πολλούς ακολούθους. Προέρχεται από τα βάθη της Ινδίας και ο γνωστός σε όλους ”Βούδας”, ήταν ένας δάσκαλος που έζησε στις αρχές του έκτου αιώνα Π.Χ και δίδασκε την αγάπη και την ειρήνη στον κόσμο.

Στη σημερινή εποχή, υπάρχουν πολλοί ακόλουθοι αυτής της θρησκείας που δηλώνουν ότι τη σέβονται και τα μαθήματα ζωής που δίνει ο βουδισμός, θα έπρεπε να διδάσκονται σε όλο τον κόσμο. Έτσι, πολλοί από αυτούς έχουν ήδη πάνω τους κάποιο τατουάζ με τον Βούδα.

 

Μέσω του διαλογισμού και της ψυχικής υλοποίησης, βρίσκεις τον δρόμο σου. Πάμε να δούμε παρακάτω κάποια σχέδια τατουάζ με τον Βούδα που μου φάνηκαν ενδιαφέρον.

 

 

Στο πόδι

voudas-tatpuaz-sxedio-podi-lotoi-tattoos-eisaimonadikigr

Ένα μοναδικό σχέδιο που μπορείς να το κάνεις σε όποιο σημείο του σώματος σου θέλεις. Ο Βούδας σε συνδυασμό με τα αγαπημένα του νούφαρα που είναι το σήμα κατατεθέν του, θα σε πλαισιώνουν για πάντα στο σώμα σου.

 



 

 

Μυστήριο

mistirio-tatouaz-me-ton-vouda-sxedia-tattoos-soma-eisaimonadikigr

Δεν χρειάζεται να υπάρχει ολόκληρος ο Βούδας σε κάποιο σχέδιο, για να φαίνεται η παρουσία του. Αυτό το σχέδιο έχει τα μάτια του Βούδα και ένα σύμβολο που τον αντικατοπτρίζει. Πάνω του είναι σχεδιασμένα διάφορα νούφαρα και φτερά. Ένα μυστήριο αλλά τόσο όμορφο σχέδιο.

 

 

 

Στον καρπό

voudismos-voudas-tatouaz-sxedia-tattoos-eisaimonadikigr

Ένα σχέδιο που ταιριάζει απίστευτα σε κάποιο μικρό σημείο όπως είναι ο καρπός του χεριού. Η κλασική στάση του Βούδα δηλώνει γαλήνη και ελευθερία του μυαλού.

 

 

 

Για περισσότερα σχέδια τατουάζ δες εδώ

 

 

 

Νούφαρο

noufaro-voudismos-tatouaz-me-ton-vouda-sxedia-soma-eisaimonadikigr

Σύμφωνα με τον βουδισμό, τα νούφαρα σημαίνουν πολλά πράγματα αναλόγως το χρώμα τους. Το συγκεκριμένο σχέδιο δεν έχει χρώμα οπότε μπορείς να του δώσεις ότι σημασία θέλεις εσύ.

 

 

 

 

Belly tattoo

tatouaz-me-vouda-koilia-sxedia-tattoos-voudismos-eisaimonadikigr

Αυτό το σχέδιο στη κοιλιά είναι πολύ όμορφο και έχει ενδιαφέρον χρώματα για το συγκεκριμένο σημείο. Αν θέλεις ένα σχέδιο για αυτό το σημείο, τότε αυτό θα σου ταιριάξει.

 

 

 

 

Στα σύννεφα

sta sinnefa-tatouaz-me-ton-vouda-voudismos-buddha-tattoos-eisaimonadikigr

Ο Βούδας περιτριγυρισμένος από σύννεφα. Το σχέδιο των ονείρων σου που συνδυάζει τον Βουδισμό και τη γαλήνη της ψυχής στον κόσμο. Εδώ ο Βούδας έχει ανοιχτά τα μάτια σου.

 

 

 

 

Χρώματα και λουλούδια

sxedia-tatouaz-me-ton-vouda-voudismos-sxedia-tattoos-louloudia-kokkina-xromata-eisaimonadikigr

Ο Βούδας στα πιο πολλά σχέδια τατουάζ, φαίνεται με κλειστά μάτια, ενώ σπάνια θα βρεις κάποιο τατουάζ με τον Βούδα που θα έχει ανοιχτά μάτια. Αυτό το σχέδιο με τα πολύχρωμα λουλούδια γύρω του, προσφέρει μία ηρεμία και μία γαλήνη στο σχέδιο.

 

 

 

 

Φύση

fusi-voudas-sxedia-tatouaz-tattoos-xromata-soma-eisaimonadikigr

Αυτό το όμορφο σχέδιο με τον Βούδα σε παρασέρνει μέσα σε ένα γαλήνιο δάσος με καταπράσινα φύλλα και δέντρα. Δίνει μία γαλήνη και την ελευθερία της φύσης που τόσο πολύ ακολουθεί αυτή η θρησκεία. Πολύ ζωντανά χρώματα σε ένα υπέροχο σχέδιο.

 

 

Ποιο σχέδιο σου αρέσει;



Post Author: Eisaimonadikigr