fitres-mallion-mallia-petane-tropoi-antimetopisis-atithasa-mallia-eisaimonadikigr

Ενοχλητικές φύτρες στο μαλλί; Εξαφάνισε τις χωρίς κόπο

Μήπως έχεις κουραστεί με αυτές τις ενοχλητικές φύτρες στο μαλλί σου; Σου τη σπάνε που πετάνε προς όλες τις κατευθύνσεις και θέλεις κάπως να τις δαμάσεις.

 

Ενοχλητικές φύτρες στο μαλλί

atithasa-mallia-fitres-petane-malli-tropoi-eisaimonadikigr

Και εκεί που κάθεσαι αμέριμνη και κάνεις τη δουλειά σου για να τελειώσει και αυτή η βάρδια, βλέπεις κάτι μέσα στα μάτια σου. Επεξεργάζεσαι προσεκτικά αυτό το κάτι και καταλαβαίνεις ότι δεν είναι τίποτα άλλο, από τις τόσο λατρεμένες σου φύτρες.

Ξεφεύγουν από κάθε σημείο του μαλλιού σου και δεν σε αφήνουν να έχεις το χτένισμα που επιθυμείς. Δεν κάθονται με τίποτα σε ένα σημείο και εκνευρίζεσαι που δεν βρίσκεις λύση για αυτό το πρόβλημα.

Μην ανησυχείς όμως γιατί σου έχω τη θαυματουργή λύση. Με 2-3 εύκολους τρόπους οι φύτρες σου θα κάτσουν στη θέση τους και δεν θα σου χαλάνε τη διάθεση.

 

 

 

  • Οδοντόβουρτσα και λακ

Ένας πανεύκολος τρόπος να τιθασεύσεις τις φύτρες σου, είναι να πάρεις μία παλιά οδοντόβουρτσα που δεν χρησιμοποιείς πια και να τη ψεκάσεις με λίγο από τη λακ σου. Πέρασε προσεκτικά τα ατίθασα σημεία με την οδοντόβουρτσα και τέλος το πρόβλημα. Μπορείς επίσης, απλά να ψεκάσεις τη λακ πάνω στο μαλλί σου κανονικά χωρίς την οδοντόβουρτσα.

 

 

 

  • Ζελές μαλλιών

Επίσης, ένας πολύ εύκολος τρόπος, είναι να βάλεις λίγο ζελέ μαλλιών στα δάχτυλα σου και να περάσεις απαλά τις τρίχες που πετάνε. Το πρόβλημα λύθηκε και τα μαλλιά σου δεν θα πάνε πουθενά. Μπορείς να βρεις ζελέ μαλλιών σε όλα τα καταστήματα με είδη ομορφιάς και περιποίησης.

 



 

  • Νερό

Αν είσαι κάπου έξω και δεν έχεις πρόσβαση στα προηγούμενα δύο, μπορείς πολύ απλά να βρέξεις τα χέρια σου με λίγο νερό και να στρώσεις καλά το μαλλί σου εκεί που θέλεις. Για λίγη ώρα τουλάχιστον δεν θα έχεις τις ενοχλητικές φύτρες στο μαλλί σου να πετάνε προς όλες τις κατευθύνσεις.

 

 

 

Για περισσότερες χρήσιμες συμβουλές για τα μαλλιά σου δες εδώ

 

 

 

  • Τσιμπιδάκια

Είσαι έτοιμη να φύγεις από το σπίτι αλλά κάτι δεν σου αρέσει στο μαλλί σου; Διόρθωσε ότι τρίχα πετάει με ένα λεπτό τσιμπιδάκι και είσαι έτοιμη. Η διαδικασία θα πάρει περίπου 2 λεπτά και εσύ θα είσαι καλοχτενισμένη και όμορφη χωρίς ενοχλητικές φύτρες στο μαλλί σου.

 

 

 

  • Κολόνια

Και τέλος, ένας λίγο περίεργος αλλά πολύ αποτελεσματικός τρόπος, είναι η κολόνια που σίγουρα όλες μας έχουμε μέσα στη τσάντα μας. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ψεκάσεις λίγη κολόνια στα ενοχλητικά σημεία και έτοιμη. Εκτός από κομψό μαλλί, θα έχεις και το πιο μυρωδάτο μαλλί σε όλη την υφήλιο.

 

 

Ποιος τρόπος σου άρεσε περισσότερο για να διώξεις τις ενοχλητικές φύτρες στο μαλλί σου; Μοιράσου την ιδέα με τους φίλους σου.

 

 




Post Author: Eisaimonadikigr