agkira-nautes-thalassa-fisi-sxedia-tatouaz-me-aspro-melani-lefko-xroma-eisaimonadikigr

Διαφορετικά σχέδια τατουάζ με άσπρο μελάνι για να ξεχωρίζεις

Γνωρίζεις ότι μπορείς να σχεδιάσεις πάνω σου τατουάζ με άσπρο μελάνι; Είναι διαφανές αλλά φαίνεται σαν ένας καλοσχεδιασμένος πίνακας κάποιου καλλιτέχνη.

 

Πάντα μου άρεσαν τα λίγο παράξενα σχέδια τατουάζ και ήθελα τα σχέδια που θα κάνω πάνω μου να ξεχωρίζουν. Σε μία συζήτηση που είχα με έναν φίλο, μου έδειξε κάποια σχέδια τατουάζ με άσπρο μελάνι και μπορώ να πω ότι δεν περίμενα να υπάρχει κάτι τέτοιο.

Εντυπωσιάστηκα ευχάριστα από την ομορφιά τους και άρχισα να ψάχνω με μανία να δω και άλλα περίεργα σχέδια. Μπορώ να ομολογήσω ότι βρήκα πολλά σχέδια που μου τράβηξαν το ενδιαφέρον και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σου.

 

Παρακάτω θα δεις κάποια από τα αγαπημένα μου τατουάζ με άσπρο μελάνι .

 

 

 

Αγάπη

agapi-aspro-melani-tatouaz-tattoos-sxedia-logia-eisaimonadikigr

Τι πιο όμορφη λέξη από την αγάπη; Ειδικά όταν την έχεις σχεδιασμένη πάνω σου με ένα λευκό, αχνό μελάνι που κάνει τη διαφορά. Πανέμορφο και μοναδικό σχέδιο.

 



 

 

 

Trust no one

empistosini-logia-tatouaz-sxedia-me-aspro-melani-tattoos-eisaimonadikigr

Ή αλλιώς ”μην εμπιστεύεσαι κανέναν”. Μεγάλη λέξη και πολύ σοβαρή η εμπιστοσύνη. Αν χαθεί αυτό το συναίσθημα, τότε είναι πολύ αργά. Ένα πολύ δυνατό συναίσθημα με μεγάλη σημασία, σε ένα σχέδιο που σου κόβει την ανάσα.

 

 

 

 

 

Και λίγο Harry Potter

harry-potter-sxedia-tatouaz-me-aspro-melani-tattoos-eisaimonadikigr

O Harry Potter ήταν πάντα και θα είναι μία από τις μεγαλύτερες αγάπες μου. Σίγουρα θα κάνω ένα σχέδιο που να μου θυμίζει όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια που έζησα διαβάζοντας και βλέποντας τον αγαπημένο μου ήρωα. Διακριτικό και όμορφο, θα είναι εκεί για να το βλέπεις μόνο εσύ, σαν μικρό μυστικό.

 

 

 

 

 

 

Καρδούλα

kardoula-sxedia-tatouaz-me-aspro-melani-tattoos-eisaimonadikigr

Μία καρδούλα αχνή και απλή σε ένα σημείο που θα φαίνεται μόνο σε σένα. Υπέροχο μικρό σχεδιάκι με ένα λευκό χρώμα για τατουάζ. Η καρδούλα είναι πάντα μέσα στη μόδα.

 

 

 

Must not tell lies

must-not-tell-lies-sxedia-tatouaz-logia-me-aspro-melani-lefko-xroma-eisaimonadikigr

Άλλο ένα σχέδιο, σχετικό με τον αγαπημένο μου Harry Potter. ” I must not tell lies” , έγραφε ο Harry και η Umbridge χαιρόταν που γέμιζε πληγές το χέρι του.

 

 

 

 

Πατουσάκια

patpusakia-skilakia-sxedia-tatouaz-me-aspro-melani-leuko-xroma-eisaimonadikigr

Από τα πιο αγαπημένα μου σχέδια τατουάζ με άσπρο μελάνι μιας και έχει πάνω τα πατουσάκια που τόσο αγαπάω. Αν έχεις και εσύ μία ιδιαίτερη αγάπη στους αγαπημένους μας φίλους, τότε θα λατρέψεις αυτό το σχέδιο.

 

 

 

Άγκυρα

agkira-nautes-thalassa-fisi-sxedia-tatouaz-me-aspro-melani-lefko-xroma-eisaimonadikigr

Αν αγαπάς λίγο παραπάνω τη θάλασσα, τα ταξίδια αλλά και έχεις και μία ιδιαίτερη αγάπη στο ναυτικό, τότε αυτό το σχέδιο θα σε ενθουσιάσει. Ειδικά στο συγκεκριμένο σημείο, κάνει μεγάλη διαφορά και δεν θα το ξεχάσεις ποτέ.

 

 

 

 

Σαν πόλη

poli-sxedia-tatouaz-me-aspro-melani-lefko-tattoos-eisaimonadikigr

Δεν έχω πολλά να πω για αυτό το σχέδιο. Τα λέει όλα η εικόνα. Μία πόλη με πολλές αναμνήσεις θα είναι πάντα εκεί για να σου κρατάει συντροφιά και να σε κάνει να νοσταλγείς όσα έχεις περάσει.

 

 

 

 

Φύση

vouna-fisi-sxedia-tatouaz-me-aspro-melani-lefko-xroma-tattoos-eisaimonadikigr

Και για το τέλος, κράτησα τα αγαπημένα μου βουνά που αν και είναι μικρά, πάντα θα μου θυμίζουν όμορφες αναμνήσεις. Γιατί τι σημασία έχει η ζωή χωρίς τη φύση;

 

 

Ποιο σχέδιο σου άρεσε πιο πολύ;



Post Author: Eisaimonadikigr