zwdia-pou-misei-enas-aigokeros-zodia-sxeseis-aigokerws-filia-eisaimonadikigr

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που μισεί ένας Αιγόκερως θανάσιμα

Ο αγαπημένος Αιγόκερως δεν έχει ιδιαίτερη συμπάθεια σε τρία συγκεκριμένα ζώδια. Εσύ γνωρίζεις ποια είναι τα 3 ζώδια που μισεί ένας Αιγόκερως θανάσιμα;

 

Ζώδια που μισεί ένας Αιγόκερως

aigokeros-zwdia-misei-aigokerws-sxeseis-filia-zodia-eisaimonadikigr

 

Συνέχισε να διαβάζεις και μάθε και εσύ ποια είναι τα 3 ζώδια που μισεί ένας Αιγόκερως.

 



 

 

 

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι από τα ζώδια που οι Αιγόκεροι λατρεύουν να μισούν και δεν το κρύβουν. Το μίσος μεταξύ τους πηγάζει από τη τελείως διαφορετική συμπεριφορά τους σε ορισμένα θέματα. Για παράδειγμα, η καθημερινότητα τους διαφέρει στο έπακρο. Ο Αιγόκερως θα κάνει τη δουλειά του όσο πιο τέλεια γίνεται και θα φύγει για να πάει σπίτι του και να απολαύσει κι άλλη δουλειά, στη φωλίτσα του, εκεί που δεν θα τον ενοχλεί κανείς.

Ο Δίδυμος από την άλλη, θα κάνει με το ζόρι τη δουλειά του, θα είναι συνέχεια μέσα στα νεύρα και την ένταση και όταν τελειώσει θα πάει για ποτάκι με φίλους μέχρι πρωίας.

Κάτι τέτοιο είναι αντίθετο με τις αρχές του Αιγόκερου που προτιμά να κάνει τα πάντα για το κοινωνικό του επίπεδο. Στο θέμα φιλίας γίνεται πόλεμος. Ο Αιγόκερως είναι συνέχεια σε κόντρα με τις απόψεις του Διδύμου, όπως και ο Δίδυμος τρελαίνεται να σπάει τα νεύρα του Αιγόκερου. Όσο για το ερωτικό κομμάτι, δεν ταιριάζουν σε τίποτα και αν κολλήσουν κάπως θα το λήξουν σύντομα.

 

 

Για περισσότερα ζώδια δες εδώ

 

 

Ζυγός

Ο Ζυγός μπορεί να φαίνεται ήσυχος και ταπεινός αλλά στη πραγματικότητα είναι ένας πεισματάρης που θέλει να γίνεται πάντα το δικό του. Κάτι τέτοιο σπάει τα νεύρα στον Αιγόκερω, μιας και δεν αντέχει τη γκρίνια και την ένταση. Αν είστε φίλοι με έναν Ζυγό, τότε καλό κουράγιο. Θα γκρινιάζει μέχρι να πεθάνει και να σας αφήσει στην ησυχία σας.

Όσο για το θέμα σχέσης, θα έχετε μία ανιαρή σχέση μιας και οι δύο θα κλαίγεστε ο ένας για τα προβλήματα του άλλου. Ο Αιγόκερως όχι μόνο μισεί, απεχθάνεται τον Ζυγό.

 

 

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι πολύ κλάψας για τον δυναμικό Αιγόκερω. Ο Αιγόκερως θα σπάζεται πολύ εύκολα για τα παράπονα του Καρκίνου και ο Καρκίνος θα κλαίγεται όλη μέρα επειδή δεν του δίνει σημασία ο Αιγόκερως.

Στο θέμα δουλειάς είναι το εντελώς αντίθετο χωρίς υπερβολές. Ο Καρκίνος θα τεμπελιάζει και θα παραπονιέται για το κακό αφεντικό του, ενώ ο Αιγόκερως θα τα κάνει όλα τέλεια και θα είναι αυτός που θα είναι περήφανος για τη δουλειά του.

Σε θέμα σχέσης, ο Καρκίνος θα βάζει πάντα ψηλά τον έρωτα, ενώ ο Αιγόκερως τη δουλειά του πάνω από όλους και από όλα.

Ωστόσο, μπορεί να ταιριάξουν στο θέμα φιλίας, διότι ο Αιγόκερως θα λύνει όλα τα ψυχολογικά του Καρκίνου.

 

Για περισσότερα ζώδια δες εδώ

Post Author: Eisaimonadikigr