ageni-zwdia-zodia-sxeseis-ageneis-anthropoi-eisaimonadikigr

Αγενή ζώδια | Ποια είναι τα πιο αγενή ζώδια που υπάρχουν;

Εσύ ξέρεις αν βρίσκεσαι μέσα στα πιο αγενή ζώδια του ζωδιακού κύκλου; Σίγουρα δεν θα το πιστεύεις και θα πέσεις από τα σύννεφα με την απάντηση.

 

Τα πιο αγενή ζώδια

zwdia-kai-ageneia-ageni-zodia-sxeseis-anthropoi-eisaimonadikigr

Ανήκεις και εσύ μέσα στα πιο αγενή ζώδια; Συνέχισε να διαβάζεις και μάθε το γιατί.

 



 

 

 

Ζυγός

Ο Ζυγός μπορεί να φαίνεται από τα πιο αγενή ζώδια αλλά στην ουσία αυτό είναι το καλύτερο για εκείνον. Δεν τον ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων και δεν αγχώνεται για κανέναν. Άπαξ και δεν σε συμπαθήσει θα το δείξει αμέσως και δεν θα σου κάνει τον φίλο.  Δεν δίνει αξία σε ανθρώπους που δεν αξίζουν και μπορεί άνετα να σε κάνει σκουπίδι με ένα βλέμμα του. Ωστόσο, δεν πτοείται και δεν τον νοιάζει η γνώμη σου όσο και αν σε πονάει. Είναι η ζωή του και θα τη ζήσει όπως θέλει εκείνος.

 

 

 

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε μοιάζεις απίστευτα πολύ με τον Ζυγό αλλά σε πολύ χειρότερο επίπεδο αγένειας. Νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα και δεν ανέχεσαι τη γνώμη των άλλων, ακόμα και αν κάποιος συμπεριφερθεί όπως φέρεσαι για να πάρεις το μάθημα σου. Ανήκεις σε εκείνα τα ζώδια που δεν δίνουν βάση στα λεγόμενα κανενός και πάντα πιστεύεις ότι έχεις δίκιο.

 

 

 

 

Για περισσότερα ζώδια δες εδώ

 

 

Λέων

Ο Λέων είναι από τα πιο περήφανα ζώδια και έτσι θα παραμείνει. Θέλει να μπλέκεται σε ότι δεν τον αφορά και να λέει τη γνώμη του πριν καν τον ρωτήσουν. Ωστόσο, δεν θα συμφωνήσει σχεδόν ποτέ μαζί σου μιας και έχει δίκιο σε όλα. Δεν θα παραδεχτεί ποτέ ότι κάνει λάθος και του αρέσει να βλέπει τον κόσμο να καίγεται σιωπηλά.

 

 

 

Κριός

Ο Κριός ταιριάζει πολύ με τον Λέων  γι’αυτό θα τους συναντήσεις σε μία κοινή παρέα να κράζουν ότι κινείται. Ωστόσο, οι Κριοί λατρεύουν την οικογένεια και τους φίλους τους και είναι τα πιο ευγενικά πλάσματα μπροστά τους. Αν όμως δεν σε ξέρουν δεν πρόκειται να κρύψουν τη δυσαρέσκεια τους για το γεγονός ότι, υπάρχεις!

 

 

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει την ”υπόγεια” αγένεια στο τσεπάκι του. Στην αρχή θα σου φανεί πολύ εντάξει άτομο με χιούμορ και αυτοπεποίθηση, αλλά όταν τον μάθεις καλύτερα θα δεις ένα πρόσωπο που δεν έχεις ξαναδεί πάνω του. Θα σου πετάει συνέχεια κακίες για το φέρσιμο, το ντύσιμο και τη γνώμη σου και θα προσπαθεί να σε υποβιβάζει ως άνθρωπο με τέτοιο ύπουλο τρόπο που δεν θα το καταλάβεις με τίποτα το πόσο αγενής είναι.

 

 

 

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος έχει πάντα δίκιο ότι κι αν γίνει. Δεν τον ενδιαφέρει η γνώμη σου και αν τολμήσεις και μιλήσεις ενώ μιλάει, βρες καράβι να φύγεις. Θα σε κοιτάξει με απόλυτο μίσος και θα σε κάνει να νιώσεις μηδενικό μόνο και μόνο από το ύφος του. Καλή επιτυχία!

 

Εσύ τι ζώδιο είσαι;

Post Author: Eisaimonadikigr