Ποια είναι τα πιο εκνευριστικά ζώδια που υπάρχουν και γιατί;

Εσύ γνωρίζεις ποια είναι τα πιο εκνευριστικά ζώδια που υπάρχουν; Ποιο ζώδιο σπάει τα νεύρα στους πάντες και έχει συνέχεια νεύρα;

 

Εκνευριστικά Ζώδια

ekneuristika-zodia-zwdia-sxeseis-ekneurismos-neura-ekneurismos-eisaimonadikigr

  

 

 

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι από τα πιο εκνευριστικά ζώδια που υπάρχουν. Στην αρχή φαίνονται ήσυχα και αστεία άτομα, αλλά όταν τον γνωρίσεις καλά, θα μάθεις τον πραγματικό του χαρακτήρα. Έχει πολύ εκνευριστικό χαρακτήρα και του τη σπάνε σχεδόν τα πάντα γύρω του. Μπορεί άνετα να σου χαλάσει τη διάθεση με τη γκρίνια του ακόμα και αν όλα είναι όπως ακριβώς τα θέλει. Θα σου βγάλει ξινές τις διακοπές ή τον καφέ με φίλους και θα σου δηλώσει με πάθος ότι, χάρη σου κάνει που έρχεται και μαζί σου.

 

 

Ζυγός

Ο Ζυγός μοιάζει απίστευτα με τον Δίδυμο, ωστόσο, έχουν μία τεράστια διαφορά. Ο Δίδυμος θα δείξει τη γκρίνια του άμεσα, ενώ ο Ζυγός έμμεσα. Θα σου δείξει το πόσο σπαστικός είναι, ύπουλα και με πλάγιο τρόπο. Θα αρχίσει να υποδεικνύει στους πάντες τι θεωρεί σωστό και θα επιμένει ακόμα και αν κάνει λάθος μέχρι να γίνει το δικό του. Θα σε φτάσει στα όρια σου στο δευτερόλεπτο και δεν θα σταματήσει αν δεν του κλείσεις με κάτι το στόμα. Επίσης, είναι ο ”κράχτης” στις παρέες και τρελαίνεται να βάζει τους άλλους να τρώγονται μεταξύ τους.

 

 

Δες εδώ ποια είναι τα πιο νευρικά ζώδια

 

Λέων

Ο Λέων είναι από τα πιο εγωιστικά ζώδια και κρατάει κακία σε όποιον του έχει κάνει ”κακό”. Τουλάχιστον αυτός έτσι πιστεύει με τη ”λογική” του λιονταριού. Θέλει να έχει πάντα δίκιο και θεωρεί ότι είναι αλάνθαστος σε όλα. Μπορεί να γίνει τέρμα εκνευριστικός για να γίνει το δικό του και ψωνίζεται άσχημα σε ότι αφορά την εμφάνιση του και τη τέλεια ζωή του. Ο ναρκισσισμός του δεν έχει όρια και ο εκνευρισμός που μπορεί να σου προκαλέσει, θα σου αφήσει ψυχολογικά προβλήματα μιας και δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με τη λογική του.

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι από τα ζώδια που τρελαίνονται να τραβάνε τη προσοχή και θέλει να τον λυπούνται όλοι. Θα κλαίγεται για πάντα στους πάντες και θα σε πιάνει συνέχεια κορόιδο για να βγει από πάνω με τα ψεύτικα δάκρυα του. Το κλάμα είναι η δικαιολογία του για να γίνει εκνευριστικός μέχρι αηδίας και δεν θα σταματήσει τη κλάψα ποτέ.

 

Για περισσότερα ζώδια δες εδώ

Post Author: Eisaimonadikigr