pagoto-se-sakoula-deka-lepta-eukoli-sintagi-glika-eisaimonadikigr

Παγωτό σε σακούλα έτοιμο σε μόνο 10 λεπτά

Μα παγωτό σε σακούλα έχεις ξανακούσει ποτέ; Όχι; Τότε ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις και να μοιράσεις αυτή τη καταπληκτική ιδέα στους αγαπημένους σου.

 

Παγωτό σε σακούλα

glika-pagoto-eukolo-sakoula-diatrofi-eisaimonadikigr



Σήμερα το πρωί, μόλις ξύπνησα είχα μία τρελή λιγούρα για παγωτό. Μπορεί αυτή τη στιγμή που μιλάμε να είναι χειμώνας αλλά ποιος είπε ότι απαγορεύεται να φας παγωτό; Ωστόσο, θυμήθηκα ότι δεν έχω την ειδική μηχανή για να το παγώσω. Και τώρα τι κάνουμε;

Έκατσα και έψαξα μία γρήγορη λύση και τη βρήκα και σου τη παρουσιάζω. Θα έχεις έτοιμο παγωτό μέσα σε δέκα μόνο λεπτά.

 

 

Τι θα χρειαστείς:

 

  • Σακούλες πλαστικές για αποθήκευση φαγητού
  • 1 ποτήρι φρέσκο γάλα
  • 1 ποτήρι κρέμα γάλακτος
  • 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια ή μία βανίλια ξερή
  • 1 πρέζα αλάτι

 

Εναλλακτικά: Με την ίδια βάση μπορείτε να κάνετε διάφορες παραλλαγές προσθέτοντας μέσα, είτε κομματάκια σοκολάτας, είτε κομμένες φράουλες, είτε μπισκότα, είτε κομμένες μπανάνες και να φτιάξετε το δικό σας μοναδικό παγωτό.

 

 

Διαδικασία

pagoto-sakoula-eisaimonadikigr

Πάρε μία σακούλα για τρόφιμα και βάλε μέσα όλα τα υλικά. Για μία πιο ωραία παραλλαγή, μπορεί να προσθέσεις και κάποια υλικά της επιλογής σου όπως λέω πιο πάνω. Στη συνέχεια ανακάτεψε τα όλα καλά μέσα στη σακούλα και ανακίνησε τα για τουλάχιστον δέκα λεπτά μέχρι να αναμειχθούν όλα μαζί καλά.Μπορείς να φτιάξεις όσα σακουλάκια παγωτό θέλεις.

Για περισσότερα νόστιμα γλυκά πάτα εδώ

Έπειτα, πάρε άλλη μία μεγαλύτερη σακούλα τροφίμων και γέμισε τη μέχρι τη μέση με θρυμματισμένο πάγο ή ότι πάγο έχεις και 8 κουταλιές της σούπας αλάτι. Με αυτόν τον τρόπο το αλάτι θα βοηθήσει τον πάγο να κάνει πιο εύκολα και γρήγορα τη ψύξη του παγωτού.

Μετά πάρε τη σακούλα με το μείγμα του παγωτού, καλά κλεισμένη και τοποθέτησε τη στη σακούλα με τον πάγο και το αλάτι. Κλείσε καλά και τις δύο σακούλες και χτύπησε και ανακίνησε έντονα με τα χέρια σου πάνω κάτω τη σακούλα για τουλάχιστον δέκα λεπτά. Άνοιξε τη και το παγωτό σου είναι έτοιμο.

Καλή επιτυχία!

Post Author: Eisaimonadikigr